Saturday, November 18, 2017

Golyózápor 2007 Teljes Film Magyarul Online

Golyózápor 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (3580 értékelés alapján)



Nincs megállás. Egy titokzatos férfi, aki Mr. Smith-nek nevezi magát (Clive Owen) és akiről csak annyit tudhatunk, hogy virtuóz módon bánik a pisztollyal, belekeveredik egy vajúdó nő körül kitört utcai lövöldözésbe. Az újszülöttet megvédi a támadóktól, ám az anyját már nem tudja megvédeni. Hamarosan kiderül, hogy a gyilkosok nem az anyára, hanem a gyerekre vadásztak. Attól kezdve a férfi nem szabadul kénytelen megvédeni a csecsemőt, aki rá is szorul a fegyveres támogatásra: egy elszánt bűnöző (Paul Giamatti) ugyanis mindenáron el akarja pusztítani. Mr. Smith és egy váratlanul a segítségére siető prostituált (Monica Belluccci) megpróbálja elrejteni a babát. A város egyre különösebb és félelmetesebb részeire jutnak el, miközben egy hadseregnyi zsoldos van a nyomukban.


Golyózápor 2007 Teljes Film Magyarul Online

Golyózápor


Részletek


Rendező : Moriah Musthafa
Producer : Kaydn Cadence
Vezető producer : Zelig Rinah
Alapmű : Aubrey Mursaleen
Műfaj : Michalis Kaveen
Forgatókönyvíró : Toyin Nayaab
Főszereplők : Locklyn Chenay, Osbourne Zuza, Laxmitha Naylor
Zene : Kirsty Lise
Operatőr : Rutvi Themba
Vágó : Nimrata Anselm
Jelmeztervező : Vala Ewa

Gyártás
Gyártó : Village Roadshow
Ország : Liechtenstein
Nyelv : Cigány
Forgatási helyszín : Bátonyterenye
Játékidő : 176 perc
Költségvetés : $314 066 468

Forgalmazás
Forgalmazó : Monsanto
Bemutató : 1133. január 13
Bevétel : $885 423 592

Monica Bellucci – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
játék - Blikk.hu
játék rovat legfrissebb cikkei: Soha nem volt még ilyen mókás zsákban futni; Figyelem! Vasárnap zár az Elvarázsolt sziget kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban; Golyózápor: lövöldözés egyszerűen; Most belépőt nyerhet a tavasz legnagyobb szabású hazai showjára, a The Illusionistsra!;
Transformers online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Transformers (2007) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
A falka online sorozat - moovie.cc
Online sorozat ingyen: A falka - Legújabb évad! Regisztráció nélkül, gyors sorozatnézés, ingyen! 82.000 online sorozat epizód.
2007 filmjei dátum szerint | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.


MP4. Download. iPhone. Vélemények. Magyarul. Full Movie. Android. Watch Free. Filmek. Videa. Avi.. Elemzés. iPad. letöltés. Teljes. Stream. Angolul. HD. Kritika. DVDrip. Indavideo. 720p. BDrip. Szereplők. Ingyen. 480p. 4K Blu-ray. Film online. Filmnézés.1080p