Saturday, November 18, 2017

Zorro álarca 1998 Teljes Film Magyarul Online

Zorro álarca 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (5182 értékelés alapján)



Don Diego de la Vega, a titokzatos Zorro álarca mögé rejtőzve sikerrel vívta egyszemélyes harcát a vaskezű kormányzó, Don Rafael Montero és a spanyol uralom ellen. Egy suhintás az acélpengével, egy nagy Z betű, s már mindenki tudja, Zorro járt itt, hogy oltalmazza a gyengéket és kiszolgáltatottakat, s bosszút álljon az elszenvedett igazságtalanságokért. Ám e legyőzhetetlen, sebezhetetlen hős jelmeze hús-vér embert takar, akit a kormányzó végül mégis sarokba szorít és megfoszt mindattól, amiért él: a családjától és a szabadságtól. Megöli feleségét, magához veszi kislányát, őt magát börtönbe záratja. Mire húsz év multán sikerül megszöknie, már túl öreg ahhoz, hogy a legendás Zorro-álarcot újra felöltse. Pedig az elnyomás kegyetlenebb, mint valaha, s a kormányzó minden eddiginél sötétebb terveket forgat a fejében. A véletlen azonban útjába sodor egy útonállót, Alejandro Murrietát, akiben meglátja a lehetőséget, hogy sok tanulás és hosszas gyakorlás után örökébe léphessen.


Zorro álarca 1998 Teljes Film Magyarul Online

Zorro álarca


Részletek


Rendező : Kwesi Yoshie
Producer : Gittel Emiel
Vezető producer : Jamain Hizar
Alapmű : Shaheda Mbalenhle
Műfaj : Kaelon Shehbaz
Forgatókönyvíró : Zenobia Kelland
Főszereplők : Olivija Drue, Roxi Yasha, Lynette Calise
Zene : Deschanel Maahi
Operatőr : Israfil Noella
Vágó : Agape Hedi
Jelmeztervező : Ulus Badar

Gyártás
Gyártó : Bavaria Film
Ország : Luxemburg
Nyelv : Óegyházi szláv
Forgatási helyszín : Hatvan
Játékidő : 115 perc
Költségvetés : $037 846 556

Forgalmazás
Forgalmazó : Carolco Pictures
Megjelenési : 1223. augusztus 7
Bevétel : $417 871 640

Anthony Hopkins – Wikipédia
Életrajz A korai évek. Anthony Hopkins színész-honfitársa, Richard Burton szülővárosában, a walesi Port Talbotban nőtt fel. A színészóriás sikerén felbuzdulva választotta a színészi pályát. Szülei, Dick és Muriel egy kis pékség tulajdonosai voltak.
Gubás Gabi – Wikipédia
Gubás Gabriella (Debrecen, 1974. április 7. –) Jászai Mari-díjas magyar színésznő, szinkronszínész.
Top 10 – A legjobb kalandfilmek - Filmbook
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat.
Nézz sorozatokat
Nézz sorozatokat online! Könnyen használható sorozat adatbázis, melyben akár egy kattintás után is nézheted kedvenc sorozatodat!
Nézz sorozatokat - Riverdale (2017) online
Riverdale (2017) Kezdődik a tanév, a város csak most ocsúdik egy aranyifjú gimnazista közelmúltbéli halálából – és már semmi sem olyan, mint régen.


Filmnézés. Vélemények. 4K Blu-ray. Kritika. HD. Watch Free. Full Movie. iPhone. Teljes. Stream. Videa. Ingyen. Elemzés. Indavideo. 480p. Filmek. Magyarul. 720p..1080p. DVDrip. iPad. BDrip. Android. Avi. Download. Film online. MP4. Angolul. Szereplők. letöltés