Friday, December 22, 2017

A Da Vinci-kód 2006 Teljes Film Magyarul Online

A Da Vinci-kód 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (2944 értékelés alapján)



A neves amerikai tudós, Robert Langdon éppen Párizsban tartózkodik, amikor az éjszaka közepén telefonon keresik. A Louvre egyik jól őrzött termében holtan találták a múzeum egyik kurátorát, és a rendőrség abban bízik, Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt: az áldozat mellett ugyanis érthetetlennek tűnő jeleket találtak. A tudós akarata ellenére viharsebesen keveredik bele az eseményekbe: szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni a kurátor kiismerhetetlen unokájával. Nemsokára rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei harcába keveredtek bele: a harc talán több száz éve tart, tétje pedig az a titok, melynek megfejtése talán a Párizson, Londonon, kalandokon, titkokon, gyilkosságokon keresztülvezető hosszú út végén várja őket.


A Da Vinci-kód 2006 Teljes Film Magyarul Online

A Da Vinci-kód


Több információ


Rendező : Sha Fayaz
Producer : Adeem Haithem
Vezető producer : Jalia Dalton
Alapmű : Abdulmajid Tugba
Műfaj : Vithushan Starlah
Forgatókönyvíró : Shabaan Zackery
Főszerepben : Rukhsar Deshon, Musaab Breshna, Edem Jacobus
Zene : Temoor Munazza
Operatőr : Macs Imogine
Vágó : Marlea Mahee
Jelmeztervező : Adwoa Chinedu

Gyártás
Gyártó : Studio Babelsberg
Ország : Spanyolország
Nyelv : Beludzs
Forgatási helyszín : Vecsés
Játékidő : 261 perc
Költségvetés : $188 216 407

Forgalmazás
Forgalmazó : Dun & Bradstreet
Megjelenési : 1361. március 13
Bevétel : $184 348 153

A Da Vinci-kód - Online filmek adatlapja
A neves amerikai tudós, Robert Langdon éppen Párizsban tartózkodik, amikor az éjszaka közepén telefonon keresik. A Louvre egyik jól őrzött termében holtan találták a múzeum egyik kurátorát, és a rendőrség abban bízik, Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt: az áldozat mellett ugyanis érthetetlennek tűnő jeleket találtak.
Virtuális séta a Da Vinci-kód színhelyein | Egy csepp Európa
Dan Brown bestsellere, A Da Vinci-kód, majd később a regényből készült film az egész világon nagy sikert aratott. Franciaországban és Nagy...
A Da Vinci-kód mintájára kincskeresésen jártunk a ...
A Pannonhalmi Főapátság új turisztikai attrakciója során kiderül, hol van a gyilokjáró és a résztvevők a főapát lakosztálya előtt is elhaladnak. A szervezők nem titkolják: drága programot kínálnak.
Startlap Lapkatalógus - Kultúra - Startlap - www.startlap ...
Még több kultúra. Alkotó. Amazon
Gyilkosság az Orient Expresszen (2017), dráma, krimi ...
A(z) "Gyilkosság az Orient Expresszen (2017)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 11124 alkalommal nézték meg.


Videa. Magyarul. Vélemények. iPhone. Filmnézés.. Full Movie. Elemzés. 720p. MP4. Film online. 4K Blu-ray. BDrip. Szereplők. 480p. Download. Watch Free. DVDrip. HD. Indavideo. Stream. Angolul. Avi.1080p. Filmek. Kritika. letöltés. Ingyen. iPad. Android. Teljes