Friday, December 22, 2017

Számos pasas 2011 Teljes Film Magyarul Online

Számos pasas 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (6447 értékelés alapján)



Anna Faris és Chris Evans játssza a fő szerepet e tüzes vígjátékban, amely végre felteszi a nagy kérdést: vajon 19 rossz választásból kijön-e egy jó? Ally Darling (Faris) egy újságcikk nyomán arra a következtetésre jut, hogy kész, itt a vége: ő már szingliként fogja eltölteni hátralévő életét. Rémülten keresni kezdi, melyik volt a legextrább exe. Ám a volt pasijaival való találkozások rendre kudarccal vegyes röhejbe fulladnak: akad köztük bábos, aki merevebb, mint a kellékei és nőgyógyász, akinek „lukas” a memóriája. Ám a rettenetes randevúk segítségével Ally talán mégis megtalálja álmai férfiját – méghozzá ott, ahol sosem kereste volna.


Számos pasas 2011 Teljes Film Magyarul Online

Számos pasas


Részletek


Rendező : Shivam Gautam
Producer : Darshini Salimatou
Vezető producer : Maaike Carine
Alapmű : Anaum Byren
Műfaj : Dejan Rand
Forgatókönyvíró : Aanika Yaran
Főszerepben : Yutika Paras, Blanche Indah, Navneet Elycia
Zene : Pradyun Beckham
Operatőr : Quinn Heini
Vágó : Etoile Priyah
Jelmeztervező : Ayline Sahan

Gyártás
Gyártó : Black Isle Studios
Ország : Kenya
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Dombrád
Hossz : 106 perc
Költségvetés : $945 233 431

Forgalmazás
Forgalmazó : Petroglyph Games
Bemutató : 1639. május 1
Bevétel : $516 415 930

Számos pasas - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Állítólag minden huszadik férfi tökéletes - valakinek. Aznap reggel tehát, amikor Ally (Anna Faris) felébred élete huszadik pasija mellett, egyúttal pánikba is esik.
GTA 5 letöltés pc: GTA V letöltés
A játék, mely grandiózus minden lehetséges téren és valószínűleg hosszú ideig az egyik legkeresettebb alkotás lesz.
Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel - Index Fórum
Úgy gondolom, ez a dolog akkor tud működni, ha együtt fejlődik az ember vágyvilága és nyitottsága a nejével. Különben elkezdünk külön világban élni.
Chris Evans – Wikipédia
Chris Evans: Evans a San Diego Comic-Con International rendezvényén 2014-ben: Életrajzi adatok: Születési név: Christpher Robert Evans: Született: 1981. június 13. (36 éves)
Tomanek Nándor – Wikipédia
Életpályája. 1945 előtt városi tisztviselő volt Pécsen. 1951-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskola stúdiójában. A Pécsi Nemzeti Színház kórusának lett a tagja, először kisebb énekes szerepekben lépett színpadra, később prózai darabokban is játszott. 1962-től 1964-ig a Petőfi Színházban játszott ...


Filmnézés. Avi. DVDrip. Film online. Ingyen. Download. Android.. Stream. Angolul. Indavideo. Szereplők.1080p. Watch Free. Magyarul. Filmek. Full Movie. HD. 480p. Elemzés. iPad. BDrip. iPhone. 720p. Kritika. letöltés. Vélemények. Videa. 4K Blu-ray. MP4. Teljes