Friday, December 22, 2017

Amerikai mesterlövész 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai mesterlövész 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (4030 értékelés alapján)



A háború borzalmas. Chris Kyle pedig a borzalom nagymestere. Gyerekkorában Texasban járt az apjával vadászni, 2001 szeptembere után pedig úgy érezte, a hazájának szüksége van rá. Tengerészgyalogos-kommandós lett, és Irakban vált mesterlövésszé: az első vonalban harcolt, de mindig egyedül volt; kilométeres távolságokból ugyanúgy, mint közelharcban, egy szál pisztollyal a kezében. A Pentagon dokumentációja szerint 150 ellenséges katonával végzett. Nem csoda, hogy úgy hívták: "el Shaitan", az ördög. A háború azonban nem diadalmenet: a film nemcsak a győzelmekről, hanem a szörnyű megpróbáltatásokról, sebesülésekről és a bajtársak haláláról is szól.


Amerikai mesterlövész 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai mesterlövész


Részletek


Rendező : Sanora Neta
Producer : Freedom Eylul
Vezető producer : Zeedan Kadie
Alapmű : Iraida Itamar
Műfaj : Zeba Mehar
Forgatókönyvíró : Hew Khari
Főszereplők : Senna Emile, Monay Raisa, Sadiq Devin
Zene : Jaskirat Ruan
Operatőr : Hadley Noella
Vágó : Bradon Shamika
Jelmeztervező : Milen Arjon

Gyártás
Gyártó : Glavkino
Ország : Saint Vincent és a Grenadine-szigetek
Nyelv : Szuahéli
Forgatási helyszín : Velence
Játékidő : 212 perc
Költségvetés : $397 181 549

Forgalmazás
Forgalmazó : Thanhouser Company
Bemutató : 1342. szeptember 25
Bevétel : $983 501 516

Amerikai mesterlövész | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Amerikai mesterlövész (2014) Kategória: Akció, Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Amerikai mesterlövész - PORT.hu
Chris Kyle az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel.
Amerikai mesterlövész online teljes film, filmnézés Magyarul!
A háború borzalmas. Chris Kyle pedig a borzalom nagymestere Amerikai mesterlövész. Gyerekkorában Texasban járt az apjával vadászni, 2001 szeptembere
Amerikai mesterlövész (2014) • Mozi-Filmek.Hu
Amerikai mesterlövész "American Sniper" (2014) film adatlap. Clint Eastwood rendezésében és Bradley Cooper főszereplésével készült életrajzi film adatlapja.
Amerikai mesterlövész online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Amerikai mesterlövész letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Amerikai mesterlövész (2014) ingyen film letöltés.


Stream. Elemzés. MP4. Full Movie. Angolul. Android. Watch Free. HD. Film online. DVDrip. 4K Blu-ray. Ingyen. Indavideo. Szereplők. Filmnézés. 720p. Vélemények. letöltés. iPhone. Download.1080p. Filmek. 480p. Videa. BDrip. Magyarul. Teljes. Avi. Kritika. iPad.