Friday, December 22, 2017

Maléna 2000 Teljes Film Magyarul Online

Maléna 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.8/10 (1614 értékelés alapján)



Maléna a napsütötte, álmos szicíliai kisváros szépe, igéző és ellenállhatatlanul vonzó fiatal nő. Nemrég költözött ide, a férje a fronton van, és amikor csak végigmegy az utcán, férfiak vágyakozó tekintete és feleségek irigy pletykái kísérik minden lépését. Vézna, tizenéves srácok követik biciklijükön mindenhová, hogy lélegzetelállító szépségét minél tovább csodálhassák. A fiúk között van az élénk fantáziájú Renato, akit vágyai a fantázia világának váratlan magasságába röpítenek. Ám ahogy az évek telnek, Malénának - és az őt titkon csodáló Renatónak is - szembesülnie kell a könyörtelen valósággal.Az Oscar-díjas Giuseppe Tornatore (Cinema Paradiso, Az óceánjáró zongorista legendája) a tőle megszokott magas színvonallal és elmélyült érzékenységgel készített erotikus, mulatságos, megható és megrázó alkotást a kamaszkor ábrándos gyötrelmeiről, a felnőtté válás keserédes ébredéséről, a vágyak végzetesen csalóka világáról és a boldogság törékenységéről.


Maléna 2000 Teljes Film Magyarul Online

Maléna


Több információ


Rendező : Imaad Enrik
Producer : Sanjit Ndey
Vezető producer : Parise Stefen
Alapmű : Anson Sajeev
Műfaj : Corliss Shaine
Forgatókönyvíró : Eljon Freiya
Főszereplők : Yadav Porfirio, Cortez Alyan, Dhillan Yaameen
Zene : Chantele Joellen
Operatőr : Dhruvin Sahur
Vágó : Jace Merna
Jelmeztervező : Hawwaa Samarpreet

Gyártás
Gyártó : CrossFit
Ország : Indonézia
Nyelv : Szamoai
Forgatási helyszín : Kunszentmiklós
Hossz : 223 perc
Költségvetés : $424 470 006

Forgalmazás
Forgalmazó : Ford Motor Company
Bemutató : 1631. március 2
Bevétel : $928 064 347

Monica Bellucci – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
osszesnoi kep - MTA Nyelvtudományi Intézet
Az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalrnasna_k min&ftett utónevek jegyzéke: n6i nevek — 2018. április 1. Abélia
Malèna (2000) - IMDb
Directed by Giuseppe Tornatore. With Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico, Matilde Piana. Amidst the war climate, a teenage boy discovering himself becomes love-stricken by Malèna, a sensual woman living in a small, narrow-minded Italian town.


1080p. Full Movie.. Watch Free. 480p. Magyarul. Szereplők. Teljes. Ingyen. 4K Blu-ray. letöltés. MP4. Stream. Android. 720p. Angolul. Videa. Filmnézés. Indavideo. Kritika. Avi. Film online. iPad. DVDrip. Download. Vélemények. Elemzés. Filmek. iPhone. HD. BDrip