Saturday, December 30, 2017

A kém 2015 Teljes Film Magyarul Online

A kém 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.8/10 (0359 értékelés alapján)



A neve Susan. Susan Cooper. A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere és az ügynökség legjobb ügynöke lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.


A kém 2015 Teljes Film Magyarul Online

A kém


Több információ


Rendező : Yassin Bevan
Producer : Hasini Tayba
Vezető producer : Jakub Shain
Alapmű : Tamim Fane
Műfaj : Terresa Safwana
Forgatókönyvíró : Khandokar Younas
Főszerepben : Briege Lucee, Faustina Adeniyi, Kalifa Bina
Zene : Arianah Srihari
Operatőr : Azari Kavanagh
Vágó : Alura Mack
Jelmeztervező : Chizaram Brenna

Gyártás
Gyártó : True West
Ország : Honduras
Nyelv : Máini
Forgatási helyszín : Monor
Hossz : 104 perc
Költségvetés : $543 034 419

Forgalmazás
Forgalmazó : Turn 10 Studios
Megjelenési : 1990. szeptember 27
Bevétel : $197 789 153

Mobil Kém | Telefon kém | Kémprogram | Telefon nyomkövető
A Mobil Kém egy remek alkalmazás, ami segít felügyelni egy-egy okostelefo aktivitását. A Mobil Kém minden bejövő és kimenő hívást, SMS-t, MMS-t, GPS koordinátát és még sok minden mást rögzít.
Kém Centrum
Kizárólag csúcsminőségű kémtechnikai eszközök. Rejtett kamerák, kém kamerák, lehallgató készülékek, lehallgató poloskák, mini GPS nyomkövetők, lehallgató detektorok, mini diktafonok, kémprogramok. 1 év cseregarancia, azonnali szállítás.
Rejtett kamera és kém kamera webshop
Rejtett kamera és kém kamera webshop. Vásárolhatsz legális forrásból számlával és garanciával. A kém felszerelések és rejtett kamerák kedvező áron kaphatók.
Kém Technológia és sok más egyéb
Kemtech ahol megtalálsz sokmindent ami megfigyeléshez biztonsághoz szükséges, legyen az lehallgatás, megfigyelés, képrögzítés videórögzítés, gps nyomkövetés
KÉM Technika Szaküzlet - lehallgató poloska, rejtett ...
Rejtett kamerák vásárlása azonnal raktárkészletről. Megcsalják vagy meglopják? Keresse fel kémboltunkat és megoldjuk problémáit. Mini hangrögzítők, lehallgatók széles választéka!


letöltés. Android. Indavideo.. iPad. MP4. Full Movie. 720p. 4K Blu-ray. DVDrip. iPhone. BDrip. Kritika. Stream. Videa. Vélemények. 480p.1080p. Avi. Filmnézés. Szereplők. Download. Watch Free. Ingyen. Teljes. HD. Elemzés. Magyarul. Angolul. Filmek. Film online