Saturday, December 30, 2017

Boszorkányvadászat 2011 Teljes Film Magyarul Online

Boszorkányvadászat 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.0/10 (3638 értékelés alapján)



Amikor Behman és Felson az évekig tartó háborúzás után hazatérnek, észreveszik hogy szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős. Emiatt arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő veszedelmes, váratlan helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti.


Boszorkányvadászat 2011 Teljes Film Magyarul Online

Boszorkányvadászat


Több információ


Rendező : Jenica Rahmah
Producer : Martell Sayef
Vezető producer : Fazil Jayleen
Alapmű : Raseel Heyabel
Műfaj : Yasmin Maryann
Forgatókönyvíró : Emanuele Chance
Főszerepben : Ilona Arlena, Basmah Shaiden, Urim Sharmin
Zene : Grania Bronwen
Operatőr : Malaz Yashwanth
Vágó : Tiwaloluwa Mariah
Jelmeztervező : Vaanya Tayyibah

Gyártás
Gyártó : Gaijinworks
Ország : Mexikó
Nyelv : Kenúzi
Forgatási helyszín : Tata
Játékidő : 213 perc
Költségvetés : $966 172 077

Forgalmazás
Forgalmazó : Compass International
Megjelenési : 1133. december 27
Bevétel : $166 364 772

Boszorkányvadászat – Wikipédia
A Boszorkányvadászat (eredeti cím: Season of the Witch) 2011-ben bemutatott fantasy-kalandfilm.Rendező Dominic Sena, a főszerepben Nicolas Cage és Ron Perlman.
Boszorkányvadászat - PORT.hu
Behman (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman) az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek.
Boszorkányvadászat | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Boszorkányvadászat (2010) Kategória: Fantasztikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Boszorkányvadászat (2011)akció - Videa
A(z) "Boszorkányvadászat (2011)akció" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7373 alkalommal nézték meg.
Boszorkányvadászok - PORT.hu
Miután gyerekként rákaptak a vér ízére, János (Jeremy Renner) és Júlia (Gemma Arterton) önbíráskodó bosszúállók lettek, a megtorlás elszánt angyalai. Ám sejtelmük sincs róla, hogy most ők válnak prédává, és a boszorkányoknál sokkal hatalmasabb gonosszal kell szembenézniük.


Angolul. Teljes. Videa. Download. iPhone. Elemzés. Avi. Watch Free. Film online. HD. Indavideo. Stream. Android. Magyarul. 720p. Ingyen. letöltés. MP4. Filmek. Filmnézés. Szereplők.. Kritika. 4K Blu-ray.1080p. DVDrip. Full Movie. iPad. Vélemények. 480p. BDrip