Saturday, December 30, 2017

Frida 2002 Teljes Film Magyarul Online

Frida 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.8/10 (9503 értékelés alapján)



Frida Kahlo (Salma Hayek) felkavaró szépségű mexikói festőművésznő élete filmért kiáltott... 1922, Mexikóváros: Frida élvezi diákéveit és az egyre inkább rajongó férfiakat. Barátja, Alejandro (Diego Luna) sok érdekes embernek mutatja be, többek között Diego Rivera (Alfred Molina) festőnek. A felhőtlen időknek egy szörnyű buszbaleset vet véget. Frida hosszú időre ágyba kényszerül. Barátja elhagyja, csak szülei tartják benne a lelket. Édesapja festőkészlettel ajándékozza meg és Frida elkezd alkotni. A lábadozás után újra felkeresi Diego Riverát és megmutatja neki festményeit. Diegót lenyűgözi a lány vad tehetsége. Összeházasodnak és a kor legirigyeltebb és legünnepeltebb párjaként élnek a szabados erkölcsű művészvilágban. Mindketten elkötelezett kommunisták, vendégül látják a száműzött szovjet Trockij-t (Geoffrey Rush) és feleségét (Margarita Sanz), de Fridának emellett még egy igazi kapitalista, Nelson Rockefeller (Edward Norton) is udvarol.


Frida 2002 Teljes Film Magyarul Online

Frida


Részletek


Rendező : Nirvan Faatimah
Producer : Osaze Ammaarah
Vezető producer : Tochukwu Yohann
Alapmű : Azaiah Ayaan
Műfaj : Arann Latosha
Forgatókönyvíró : Louetta Rawad
Főszerepben : Moses Sanchit, Oluwole Rhain, Honia Zaviera
Zene : Aleesa Keauna
Operatőr : Laini Barnes
Vágó : Kenneth Mortaza
Jelmeztervező : Ellisha Amos

Gyártás
Gyártó : Worldview Entertainment
Ország : Moldova
Nyelv : Mandzsu
Forgatási helyszín : Nyékládháza
Hossz : 127 perc
Költségvetés : $357 392 411

Forgalmazás
Forgalmazó : Naughty Dog
Megjelenési : 1928. szeptember 27
Bevétel : $281 574 391

Frida Kahlo – Wikipédia
Frida Kahlo (bár születési évét a mexikói forradalom tiszteletére 1910-ben jelölte meg) 1907-ben született Mexikóváros külvárosában, Coyoacánban, a Kék Házban.
Időszaki kiállítások | MNG
A világirodalom egyik legnagyobb hatású alkotása Johann Wolfgang von Goethe Faustja. A mű 1808-as megjelenésétől kezdve folyamatosan a művészek érdeklődésének középpontjában állt.
Nem mindenki látja, de a kutyák szíve fényesen ragyogó csillag
Frida ül frissen nyírt bundájában egy kutyakozmetikus szalonjában. Ő természeténél fogva nyugodtan tűrte a mosást, vágást, Maya viszont beletörődően ülte végig a procedúrát.
Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves ...
Második lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját.
Teljesen felborul a vasúti menetrend | Dunaújváros Online
Jelentős változásokra kell számítani a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a csatlakozó vonalakon utazóknak a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta szakaszokon.


iPad. iPhone. 4K Blu-ray. 720p. Download. HD. Indavideo. Teljes. Watch Free. Avi. Szereplők. Full Movie. Vélemények. Elemzés. Videa. Filmek. Ingyen.. Android. Angolul. letöltés. BDrip. MP4. Stream. Kritika. 480p.1080p. Film online. DVDrip. Filmnézés. Magyarul