Saturday, December 30, 2017

Elhagyott szoba 2007 Teljes Film Magyarul Online

Elhagyott szoba 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (5268 értékelés alapján)



Egy egyszerű motelszoba: olyan, amilyenből több ezer van az Egyesült Államok minden városában. Egy egyszerű házaspár: olyan, amilyenből több ezer van az Egyesült Államok minden városában. Az autójuk lerobban. Amy Fox (Kate Beckinsale) és a férje, David (Luke Wilson) ezért kénytelen egy éjszakát valahol az isten háta mögött tölteni egy motelben; és jobb híján tévénézéssel töltik az estét. Egészen addig, míg rá nem jönnek, hogy az itt sugárzott horrorfilmek mindegyikének ugyanaz a helyszíne: a szoba, amelyben éppen laknak. Menekülni próbálnak: a szoba, a földalatti alagutak, búvóhelyek és hasadékok mind ugyanannak a filmnek a díszletei. Kamerák figyelik minden léptüket, valaki az ő főszereplésükkel akarja elkészíteni legújabb, legrémisztőbb filmjét. De ebben a filmben a szereplők nem érnék meg a premiert, ezért minél hamarabb ki kell jutniuk innen, mielőtt a mestermű az ő szereplésükkel készül el.


Elhagyott szoba 2007 Teljes Film Magyarul Online

Elhagyott szoba


Részletek


Rendező : Cruise Akbar
Producer : Meghana Constanza
Vezető producer : Arzhin D'Angelo
Alapmű : Davinia Eusebio
Műfaj : Iva Stephania
Forgatókönyvíró : Janav Girish
Főszerepben : Aarish Shayon, Mykolas Kenenna, Albertine Ayon
Zene : Panna Diamant
Operatőr : Taneisha Yosra
Vágó : Nimrata Dareen
Jelmeztervező : Case Khayam

Gyártás
Gyártó : Rajshri Productions
Ország : Algéria
Nyelv : Máini
Forgatási helyszín : Kunszentmiklós
Hossz : 96 perc
Költségvetés : $606 592 824

Forgalmazás
Forgalmazó : Bethesda Softworks
Megjelenési : 1942. április 9
Bevétel : $869 438 842

Elhagyott szoba – Wikipédia
Az Elhagyott szoba 2007. április 20-án került az amerikai mozikba. 2551 filmszínház tűzte műsorára országszerte, 2600-3000 közötti kópiaszámon. Magyarországon elsőként április 22-én, a Titanic Filmfesztivál zártkörű vetítésein volt látható, a rendezvény zárófilmjeként. A hivatalos bemutató augusztus 2-án volt.
Elhagyott szoba - PORT.hu
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat ...
Elhagyott Szoba (2007) - (Magyar), horror, thriller - Videa
A(z) "Elhagyott Szoba (2007) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6673 alkalommal nézték meg.
Elhagyott szoba | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Elhagyott szoba (2007) Kategória: Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Elhagyott szoba ( 2007 ) Online Filmek, Sorozatok ...
Elhagyott szoba ( 2007 ) Horror, Thriller online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.


MP4. HD. Teljes. DVDrip. Watch Free. Stream.. Android.1080p. 480p. Angolul. Szereplők. Magyarul. 4K Blu-ray. Indavideo. Filmnézés. Film online. Download. iPad. BDrip. Avi. Kritika. iPhone. Elemzés. Ingyen. Videa. Full Movie. 720p. Vélemények. letöltés. Filmek