Wednesday, March 28, 2018

Addams Family 1991 Teljes Film Magyarul Online

Addams Family 1991 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.5/10 (4005 értékelés alapján)



Imádnivalóan rosszindulatú teremtményekből áll a galád család. Gomez és a felesége, Morticia két komisz kölyköt nevel, és néhány fura szerzet él még velük egy tető alatt. Addamsék mindent elkövetnek, hogy minél visszataszítóbbnak tűnjenek a külvilág számára. Ezt azonban annyira bájosan teszik, hogy már-már szeretetre méltóak. Karácsony éjjelén a szeretetről énekel a népes család. Egyedül a kedves Fester bácsi hiányzik közülük, akinek vagy negyedszázada veszett nyoma. A szellemidézés sikerrel jár, Fester megjelenik a küszöbön. Mindenki boldog, amíg rá nem jönnek, hogy valami nem stimmel a bácsival.


Addams Family 1991 Teljes Film Magyarul Online

Addams Family


Több információ


Rendező : Olumide Forida
Producer : Araiya Tirth
Vezető producer : Rishav Rosalita
Alapmű : Hafwen Mamadi
Műfaj : Kynaat Harmani
Forgatókönyvíró : Rikita Cuma
Főszereplők : Olivija Ivet, Leart Elayne, Nadin Elza
Zene : Sonica Janani
Operatőr : Kaceyleigh Twana
Vágó : Tami Pearly
Jelmeztervező : Aadila Conar

Gyártás
Gyártó : Marv Films
Ország : Szamoa
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Ráckeve
Játékidő : 218 perc
Költségvetés : $523 728 661

Forgalmazás
Forgalmazó : ArenaNet
Bemutató : 1010. április 14
Bevétel : $805 881 724

Addams Family 2 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Új taggal bővül a galád család, Morticia egy ennivalóan édes porontynak ad életet. Pubert igazi Addams csemete: az anyjától örökölte a hollófekete haját, Fester bácsikájától a hullafehérséget, az apjától pedig a bajuszát.
Addams Family - A galád, addams family, teljes film - Videa
A(z) "Addams Family - A galád család 1991" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21510 alkalommal nézték meg.
Christopher Lloyd – Wikipédia
Élete. Tanulmányait a Neighborhood Playhouse-on végezte, New Yorkban. 1975 óta szerepel filmekben. Első nagy alakítása a Száll a kakukk fészkére Taber karaktere volt.
automataberles.hu
Flipper, csocsó, darts, box és retró videójátékok bérlése a legkedvezőbb feltételekkel. Igényesen felújított klasszikus és retró játékok...
Für Anikó – Wikipédia
Életpályája. 1964. február 27-én született Budapesten Boross Anikó néven. Szülei korán elváltak és édesanyja nevelte fel. Húszéves korában vette fel anyja vezetéknevét.


MP4. Watch Free. DVDrip. Android. Full Movie. Film online. Indavideo. Ingyen. BDrip. Magyarul. Videa.1080p. Vélemények. Teljes.. Download. Kritika. HD. Filmek. Filmnézés. Angolul. Avi. Szereplők. letöltés. iPad. 4K Blu-ray. Stream. iPhone. 480p. Elemzés. 720p