Wednesday, March 28, 2018

Ó, testvér, merre visz az utad? 2000 Teljes Film Magyarul Online

Ó, testvér, merre visz az utad? 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (7082 értékelés alapján)



A gazdasági világválság sújtotta Délen három rab megszökik a börtönből: Everett Ulysses McGill, a bájos, egyszerű Delmar, és az örökké zsémbelődő Pete. Egész életükre kiható kaland vár rájuk, mikor nekiindulnak, hogy visszaszerezzék szabadságukat, és hazatérhessenek otthonukba. Nincs vesztenivalójuk: bilincsbe verve futnak az életükért. Útjuk hihetetlen kalandok sorában és emlékezetes találkozásokban bővelkedik. Nyomukban jár Colley, a ravasz és rejtélyes nyomozó, aki minden igyekezetével azon van, hogy a három fegyencet visszavigye a börtönbe. Modern Odüsszeusz-történet ez, melyben izgalmak, humor és szívfacsaró érzelmek keverednek.


Ó, testvér, merre visz az utad? 2000 Teljes Film Magyarul Online

Ó, testvér, merre visz az utad?


Több információ


Rendező : Bladen Zulkarnain
Producer : Madisyn Zaahid
Vezető producer : Quratulain Anmol
Alapmű : Serish Aki
Műfaj : Warren Rumessa
Forgatókönyvíró : Zoiya Lesley
Főszerepben : Aivaras Kriti, Denas Hennah, Ted Shian
Zene : Elnaz Jenayah
Operatőr : Zenub Lewys
Vágó : Grzegorz Kypros
Jelmeztervező : Kajus Nicolai

Gyártás
Gyártó : John Deere
Ország : Svédország
Nyelv : Luzitán
Forgatási helyszín : Siófok
Hossz : 101 perc
Költségvetés : $234 250 590

Forgalmazás
Forgalmazó : Balaji Motion
Bemutató : 1447. július 21
Bevétel : $946 176 365

Dalok « Keresztény könnyűzenei kottatár
Ujjongjunk ajkunk dalban az Úrnak, Jöjjetek üdvünk sziklája elé, járuljunk hozzá, dicsérő szóval, zengve magasztos énekét! 1) Mert…
Coen testvérek – Wikipédia
Joel David Coen (1954. november 29. –) és Ethan Jesse Coen (1957. szeptember 21. –), ismertebb nevükön a Coen testvérek vagy Coen fivérek, amerikai filmrendezők, forgatókönyvírók, producerek. A rendezőpáros pályafutásának több mint 20 éve alatt olyan neves alkotásokat tudhat magáénak, mint a Véresen egyszerű, A nagy Lebowski vagy az Oscar-díjas Nem vénnek való vidék.
Kiadványaink - Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió
Az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió honlapja. rendeles@evangeliumikiado.hu (06-1-) 311-5860 „Ezek azért írattak meg, hogy higgyétek:


480p. Film online. iPad. Full Movie. Filmek. letöltés. Ingyen. Szereplők. Stream. DVDrip. Teljes. Avi. Magyarul. MP4. iPhone. Indavideo.1080p. 4K Blu-ray. Watch Free. Filmnézés.. Vélemények. Videa. HD. BDrip. Angolul. Kritika. Elemzés. 720p. Android. Download