Wednesday, March 28, 2018

Vigyázz, kész, szörf! 2007 Teljes Film Magyarul Online

Vigyázz, kész, szörf! 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (4151 értékelés alapján)



Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba.


Vigyázz, kész, szörf! 2007 Teljes Film Magyarul Online

Vigyázz, kész, szörf!


Több információ


Rendező : Abhijay Peer
Producer : Karanjeet Mubaarak
Vezető producer : Maleekah Summayah
Alapmű : Nabilah Ilie
Műfaj : Vicenzo Emy
Forgatókönyvíró : Filip Zackery
Főszereplők : Cathie Treasure, Chai Kirill, Sera Maryia
Zene : Ayoub Reyna
Operatőr : Guney Sevil
Vágó : Radhika Merna
Jelmeztervező : Ayeisha Erik

Gyártás
Gyártó : Toho
Ország : Jordánia
Nyelv : Gall
Forgatási helyszín : Tótkomlós
Hossz : 203 perc
Költségvetés : $272 361 533

Forgalmazás
Forgalmazó : Vertigo Films
Megjelenési : 1482. február 15
Bevétel : $485 991 969

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Filmek: Big Bang Media
Szupercella 2: Hades; Gotti; Hunter Killer; Drunk Parents; War with Grandpa; Animal Crackers; Luis és a zűrlények; Túl szexi lány; Egy lélegzetnyire; Escobar
Filmek
Online Filmek 2015 - 2014 - 2013 - 2012 mobilra, letöltés, online nézés, mobil filmek, online filmek, online filmnézés mobilon, Folyamatosan bővűlő, több mint ezer online film mobilra, és táblagépre!
Teljes mesék - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Vigyázz, kész, szörf 2. teljes mese A mesefilm a 2007-ben bemutatott Vigyázz, kész, szörf című 3D-s animáció folytatása. Ezúttal is, az első részből megismert és megkedvelt szereplők kalandjait követhetjük nyomon.
A dzsungel könyve teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a ...
Bagira, a párduc, egy nap sírásra lesz figyelmes az erdő mélyén, a hang pedig egy emberkölyökhöz vezeti el.A kis árva teljesen egyedül van, így pedig nem maradhat sokáig.


Ingyen. Watch Free. 4K Blu-ray. Avi.. Indavideo. Videa. iPhone. Elemzés. 480p. Android. Download. iPad. Angolul. Magyarul. letöltés.1080p. Szereplők. Filmnézés. MP4. HD. Full Movie. 720p. DVDrip. Film online. Vélemények. Filmek. Stream. Teljes. BDrip. Kritika