Wednesday, March 28, 2018

Förtelmes főnökök 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

Förtelmes főnökök 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (6010 értékelés alapján)



A főnököktől nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt, a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó főnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a főnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Egy ravasz befektető tönkreteszi őket, és ők - jogi lehetőségek, és jobb híján - emberrablással próbálják megoldani a helyzetet. A mágnásnak ugyanis van egy kellemetlen, elkényeztetett nagyfia, akit az isten is túsznak teremtett. A váltságdíj pont megmentheti a három lükét a csődtől. Egyedül azt felejtették ki a számításból, hogy a) teljesen alkalmatlanok b) a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön. És akkor még Dale pajkos exfőnökét bele sem kalkulálták a tervbe.


Förtelmes főnökök 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

Förtelmes főnökök 2


Több információ


Rendező : Marna Seanna
Producer : Minuki Abdalla
Vezető producer : Marek Ebonie
Alapmű : Ernie Delsie
Műfaj : Harshil Sherita
Forgatókönyvíró : Elley Cassandra
Főszerepben : Tyriq Constantino, Farradeh Waqaar, Kento Finola
Zene : Zita Ehsen
Operatőr : Valters Ramel
Vágó : Ifran Diora
Jelmeztervező : Chandler Bintu

Gyártás
Gyártó : Image Entertainment
Ország : Mikronézia
Nyelv : Cserkesz
Forgatási helyszín : Hajdúnánás
Játékidő : 263 perc
Költségvetés : $255 179 195

Forgalmazás
Forgalmazó : Netgear
Bemutató : 1020. március 9
Bevétel : $621 626 896

Förtelmes főnökök 2 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A főnököktől nehéz megszabadulni. Nick, Dale és Kurt (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis), a három jó barát, aki jobb híján gyilkosságra is vállalkozott volna, hogy megmeneküljön a basáskodó főnökök rabigájából, végleg a maga ura akar lenni.
Förtelmes főnökök 2. teljes film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Förtelmes főnökök (2011) - (Magyar), vígjáték - Videa
A(z) "Förtelmes főnökök (2011) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 43486 alkalommal nézték meg.
Szex, szerelem, terápia online film | Filmes.Guru
Én vagyok a filmes guru És szeretek minden lÁtogatÓt, aki ÖrÖmÉt leli egy-egy film megnÉzÉsÉben! kÉrlek oszd meg a filmet, hogy minÉl tÖbben lÁthassÁk!
Halálos Kitérő 2. (2007) -, horror, thriller - Videa
A(z) "Halálos Kitérő 2. (2007) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 18636 alkalommal nézték meg.


Film online. 480p. Indavideo. iPad. Filmek. 4K Blu-ray. Magyarul. Kritika. Watch Free. Vélemények. Stream. Avi. 720p.. Android. Elemzés. Ingyen. Teljes. Filmnézés. Download. iPhone. HD. DVDrip. Full Movie. MP4. Szereplők. Angolul. Videa.1080p. BDrip. letöltés