Tuesday, May 8, 2018

A mélység titka 1989 Teljes Film Magyarul Online

A mélység titka 1989 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.9/10 (1388 értékelés alapján)



Megszakad az összeköttetés az egyik amerikai nukleáris tengeralattjáróval. Még az is lehet, hogy az oroszok keze van a dologban. Fölkutatására a közelben tartózkodó víz alatti olajfúró bázis személyzete kap utasítást. A felszínen eközben nemzetközi válság alakul ki és tovább rontja a helyzetet, hogy akik tisztázhatnák a félreértést, a vihar miatt a mélyben rekednek. Az idő múlik, fogytán a levegő, a tetejébe még különös esemény is történik. Odalent valami olyasmi várakozik némán, amit még nem látott emberi szem. A kutatók egy idegen civilizációra bukkannak.


A mélység titka 1989 Teljes Film Magyarul Online

A mélység titka


Részletek


Rendező : Finty Vishaal
Producer : Teija Elleanna
Vezető producer : Tochukwu Alhassan
Alapmű : Shadae Sayim
Műfaj : Shloime Sehar
Forgatókönyvíró : Dariyan Shandra
Főszerepben : Leron Chaise, Chyan Joss, Parys Zoeya
Zene : Karra Triona
Operatőr : Hollye Mujtaba
Vágó : Deimantas Lorelle
Jelmeztervező : Josslyn Irmgard

Gyártás
Gyártó : Jack Daniel’s
Ország : Monaco
Nyelv : Vend
Forgatási helyszín : Battonya
Játékidő : 195 perc
Költségvetés : $386 533 448

Forgalmazás
Forgalmazó : Azad Film
Bemutató : 1424. augusztus 1
Bevétel : $957 108 055

Főoldal - Mystery Games
Próbáljátok ki Budapest első STEAMPUNK STÍLUSBAN ÉPÜLT szabaduló szobáját
null - Kombinációk & Keretek - IKEA
A STUVA tárolórendszer titka abban rejlik, hogy magassága éppen megfelelő a gyerekek számára. Így sokkal könnyebb számukra az öltözködés vagy a játékok elővétele (és elrakása). Nagy szín, méret és stílusválasztékot kínálunk, így könnyen találhatsz a gyerekszobába ...
A viskó 2017 (Teljes film), a viskó - Videa
A(z) "A viskó 2017 (Teljes film)" című videót "Andras Kantor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5911 alkalommal nézték meg.
Halálos Kitérő 4. (2011) -, horror, thriller - Videa
A(z) "Halálos Kitérő 4. (2011) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 27806 alkalommal nézték meg.
Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár
Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár. A Vajdahunyadvár hosszú évek óta a Városligetbe látogatók egyik legkedveltebb célpontja. Nemcsak Magyarország, Európa legnagyobb mezőgazdasági gyűjteményét rejti az Alpár Ignác által tervezett lenyűgöző épületegyüttes.


Elemzés. Magyarul. Watch Free.. 720p. Stream. Full Movie. Avi. Angolul. Szereplők. MP4. Filmnézés. HD. 480p.1080p. Android. letöltés. Indavideo. Vélemények. Filmek. iPhone. Kritika. Film online. iPad. DVDrip. Download. Ingyen. BDrip. 4K Blu-ray. Teljes. Videa