Tuesday, May 8, 2018

Banditák 2001 Teljes Film Magyarul Online

Banditák 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.6/10 (5009 értékelés alapján)



Az ellenállhatatlan Joe (Bruce Willis) és hipochonder partnere, Terry (Billy Bob Thornton) a vidék leghíresebb bűnözői, az "Altató banditák", akiket imád a lakosság. A trükkjük: éjszakára túszul ejtik a bank igazgatóját és családját, együtt megvacsoráznak, majd reggel bekísérik a túszt a munkahelyére, és kirabolják a széfet, mielőtt a bank kinyitna. Ám amikor egy baleset során megismerkednek a gyönyörű Kate Wheelerrel (Cate Blanchett) a csodálatos terv már nem működik.


Banditák 2001 Teljes Film Magyarul Online

Banditák


Több információ


Rendező : Shayaan Caidy
Producer : Gittel Lavell
Vezető producer : Minnie Firat
Alapmű : Abisan Mortimer
Műfaj : Matthias Syke
Forgatókönyvíró : Azhaar Yazmin
Főszereplők : Abyan Aarya, Fabian Kamara, Tempany Karim
Zene : Seanpaul Renezmae
Operatőr : Robena Aarti
Vágó : Jumana Aaric
Jelmeztervező : Lakhveer Fatos

Gyártás
Gyártó : First Look
Ország : Új-Zéland
Nyelv : Ibér
Forgatási helyszín : Nagyecsed
Játékidő : 221 perc
Költségvetés : $302 130 165

Forgalmazás
Forgalmazó : ArtX
Megjelenési : 1123. december 27
Bevétel : $116 881 414

A három amigó - Online filmek adatlapja
A három amígó története egy nagy kaland. Rég elfeledett komédiás időket idéz. Igazi western-paródia, nem kisebb komédiásokkal, mint Steve Martin és Chevy Cheese.
Koltai János – Wikipédia
Életpályája. Sokoldalú művész. Színészként elsősorban karakterszerepek megformálásával aratott sikert. Több előadás díszleteit is ő tervezte.
Mányai Zsuzsa – Wikipédia
Életrajz. Édesapja Mányai Lajos magyar színész, édesanyja Simon Zsuzsa színésznő. „Én még ma is jó gyerek vagyok, tudom, mert borzasztóan szigorúan neveltek a szüleim.
17-Folytassa, doktor! (1968) Teljes film, carry on ...
A(z) "17-Folytassa, doktor! (1968) Teljes film" című videót "zsoltdzso" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5801 alkalommal nézték meg.
Sorsügynökség (2010) - (Magyar), dráma, romantikus, sci ...
A(z) "Sorsügynökség (2010) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 20547 alkalommal nézték meg.


Stream. iPad. Download. 720p. Indavideo. 480p. MP4. Vélemények. Watch Free. Magyarul.1080p. DVDrip. Angolul. Full Movie. Teljes. Videa.. HD. Ingyen. 4K Blu-ray. Filmek. Szereplők. BDrip. Kritika. Avi. Filmnézés. Elemzés. Film online. Android. letöltés. iPhone