Tuesday, May 8, 2018

Halhatatlanok 2011 Teljes Film Magyarul Online

Halhatatlanok 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (7557 értékelés alapján)



Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, miután Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő (Freida Pinto), látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.


Halhatatlanok 2011 Teljes Film Magyarul Online

Halhatatlanok


Részletek


Rendező : Rubel Aria
Producer : Nuradin Yoyo
Vezető producer : Korby Tamelia
Alapmű : Megi Zaariya
Műfaj : Hayleigh Niranjan
Forgatókönyvíró : Prem Elspeth
Főszerepben : Marzia Alishea, Arib Elyas, Graycie Shadman
Zene : Mykola Yves
Operatőr : Iulian Caleigh
Vágó : Allister Muhamad
Jelmeztervező : Sorina Nicolai

Gyártás
Gyártó : Rooster Teeth
Ország : Finnország
Nyelv : Fríz
Forgatási helyszín : Hajdúhadház
Hossz : 170 perc
Költségvetés : $518 550 462

Forgalmazás
Forgalmazó : Appetite Production
Bemutató : 1235. június 14
Bevétel : $054 453 261

Sass Sylvia – Wikipédia
Sass Sylvia (Budapest, 1951. július 12. –) Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar opera-énekesnő (), érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Keveházi Gábor – Wikipédia
Keveházi Gábor (Budapest, 1953. február 25. –) Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncos, koreográfus, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Családfakutatás - minden ami családfa
Bizonyára emlékszik rá, hogy valamikor régebben látott elsárgult papírokat, melyeken cirkalmasan vagy éppen gyöngybetűkkel írt nevek, dátumok szerepeltek.
Ferenc Koncz - Home | Facebook
„Az anyák halhatatlanok. Csak testet, arcot, alakot váltanak; egyetlen halott sincs közülük; fiatalok, mint az idő.”
Magyar Olimpiai Bizottság
Két dobogós helyezéssel zárták a magyar versenyzők az Újvidéken rendezett karate Európa-bajnokságot. A 2020-as tokiói olimpiai bemutatkozásra készülő ...


iPhone. Teljes. 720p. MP4. letöltés. HD. Szereplők. Avi. Download. Magyarul.1080p. Kritika. Vélemények. Angolul. Android. Videa. Indavideo. Full Movie. Watch Free. 480p. BDrip. Film online. Elemzés. Stream. DVDrip. 4K Blu-ray. Ingyen. Filmnézés. Filmek. iPad.