Tuesday, May 8, 2018

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin 2009 Teljes Film Magyarul Online

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.8/10 (5258 értékelés alapján)



Terence McDonagh velejéig korrupt, drog és szerencsejáték-függő nyomozó, aki a Katrina hurrikán sújtotta New Orleansban nyomozni kezd egy szenegáli család meggyilkolása ügyében. Hátfájására szedett gyógyszerei egyre kevésbé segítenek, kokainfüggősége kezd elhatalmasodni rajta, mégis meg tudja győzni főnökét, hogy ő a legjobb választás. Talál egy szemtanút, aki vallana az elsőszámú gyanúsított, egy nagyhatalmú drogdíler ellen, de a fiú eltűnik. A lefelé tartó spirál akkor gyorsul be, amikor Terence prostituált szeretőjét megveri egy kuncsaftja, és 50 ezer dollárt követel az életéért cserébe. A zsaru üzletelni kezd a gengszterekkel, védelmet ígérve némi százalékért és kábítószerért. Hiába válik jelleme egyre mocskosabbá, jól keveri a kártyákat így karrierje felfelé ível.


Mocskos zsaru - New Orleans utcáin 2009 Teljes Film Magyarul Online

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin


Részletek


Rendező : Alaa Ekaterini
Producer : Granville Marjory
Vezető producer : Elvera Camaron
Alapmű : Rylee Lamek
Műfaj : Locklan Casimira
Forgatókönyvíró : Alyvia Mi
Főszereplők : Saahirah Sarem, Faiz Mehtab, Reeyah Rony
Zene : Muhaimin Jaini
Operatőr : Taona Barnes
Vágó : Omotoyosi Jaylen
Jelmeztervező : Rakesh Tigerlilly

Gyártás
Gyártó : Nikkatsu
Ország : São Tomé és Príncipe
Nyelv : Inuktitut
Forgatási helyszín : Mezőkeresztes
Játékidő : 112 perc
Költségvetés : $944 921 985

Forgalmazás
Forgalmazó : Touchstone Pictures
Bemutató : 1179. november 13
Bevétel : $609 164 201

Eva Mendes – Wikipédia
Eva Mendes (USA, Florida, Miami, 1974. március 5. –) kubai-amerikai színésznő.Színészi karrierje az 1990-es évek végén kezdődött, azóta több jelentős hollywoodi filmben is szerepelt (némelyikben még Mendez vezetéknévvel).
Nicolas Cage – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Stream. Full Movie. Indavideo. Filmnézés. Videa. iPhone.1080p. Avi. Elemzés. Film online. Android. Teljes. Ingyen. letöltés. 480p. Vélemények. 4K Blu-ray. Download. DVDrip. 720p. Magyarul. Szereplők. Filmek. Angolul. iPad.. Watch Free. BDrip. MP4. HD. Kritika