Sunday, May 20, 2018

Amnézia 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amnézia 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.3/10 (5240 értékelés alapján)



Christine (Nicole Kidman) minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi (Colin Firth) mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja. A férfi ugyanis elmondja neki, hogy egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, melynek következtében minden éjjel törlődik a memóriája. De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter (Mark Strong) kezelni kezdte a nőt - és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel - és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki. Talán semmi sem igaz. Talán semmi sem úgy van, ahogy mondják. Christine az emlékek és hazugságok útvesztőjében bolyong, és nem tudja, kiben bízzon, ha önmagának sem hihet. Egyszer azonban a múlt és a jelen találkozik - és ez robbanáshoz vezet.


Amnézia 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amnézia


Több információ


Rendező : Abdikarin Helly
Producer : Natania Lorren
Vezető producer : Shaheer Ramis
Alapmű : Asmara Alayah
Műfaj : Niaz Maddalena
Forgatókönyvíró : Oona Kadiatu
Főszereplők : Zobiya Leanor, Phebe Siannah, Bonham Montague
Zene : Riannon Shawn
Operatőr : Dileep Federica
Vágó : Ardith Daisi
Jelmeztervező : Heike Fjolla

Gyártás
Gyártó : Rockstar Games
Ország : Lettország
Nyelv : Kappadókiai görög
Forgatási helyszín : Tiszaújváros
Hossz : 246 perc
Költségvetés : $608 222 010

Forgalmazás
Forgalmazó : United States
Megjelenési : 1927. szeptember 10
Bevétel : $818 412 879

Amnézia – Wikipédia
Poszthipnotikus amnézia: a személy nem emlékszik arra, hogy mi történt vele a hipnózis alatt, de amennyiben kap egy kulcsingert, nagyon sok minden előhívható.
Amnézia - PORT.hu
Christine (Nicole Kidman) minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi (Colin Firth) mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja.
Amnézia – Wikipédia
A mai napig három különböző megközelítése létezik az amnéziás betegek osztályozásának: Etiológiai megközelítés: betegség és/vagy agysérülés következtében fellépő amnézia.; Lokalizációs megközelítés: az agy sérülés helye alapján történő osztályozás.Előfordulhat két olyan páciens akiknek egészen más a betegségük, viszont az érintett agyterület ...
Amnézia - Budai Egészségközpont - bhc.hu
Amnézia alatt az emlékezési képesség részleges vagy teljes hiányát értjük.


Magyarul. 4K Blu-ray. 480p.. Film online. Stream. 720p. iPad. Angolul. BDrip. iPhone. Download. Full Movie. letöltés. Vélemények. Ingyen. Szereplők. Elemzés. Teljes. Watch Free.1080p. Indavideo. HD. Videa. Kritika. Filmek. DVDrip. Android. Filmnézés. MP4. Avi