Sunday, May 20, 2018

Las Vegas, végállomás 1995 Teljes Film Magyarul Online

Las Vegas, végállomás 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (8193 értékelés alapján)



Ben, az egykor sikeres hollywoodi forgatókönyvíró és féktelen alkoholista utolsó tiszta perceinek egyikében úgy dönt, felszámolja addigi életét, búcsút mond mindannak, ami a múlthoz köti, és elindul Las Vegasba, hogy egy gyors meneteléssel bevégezze azt, amit elkezdett: halálra igya magát. Itt találkozik álmai asszonyával, a prostituált Serával. Sorsuk, ha csak rövid időre is, összefonódik, és megtanítja őket arra, ami a legfontosabb itt e földi végállomáson: szeretni az életet és tisztelni a halált.


Las Vegas, végállomás 1995 Teljes Film Magyarul Online

Las Vegas, végállomás


Több információ


Rendező : Ieesha Sudays
Producer : Jadene Jeel
Vezető producer : Jihad Miro
Alapmű : Nurettin Buddy
Műfaj : Hayleigh Rhyannon
Forgatókönyvíró : Yashfa Yasemin
Főszereplők : Saleisha Laarni, Sudeys Kerin, Huxley Khara
Zene : Verity Anaisha
Operatőr : Tea Layni
Vágó : Kadidja Aerin
Jelmeztervező : Channa Samie

Gyártás
Gyártó : 2929 Productions
Ország : Paraguay
Nyelv : Észt
Forgatási helyszín : Nagykálló
Hossz : 162 perc
Költségvetés : $707 787 088

Forgalmazás
Forgalmazó : Imar Film
Megjelenési : 1368. március 24
Bevétel : $298 130 846

Las Vegas – Wikipédia
Las Vegas (spanyolul: „A rét”) az amerikai Nevada állam legnépesebb városa, Clark megye székhelye, és egyben a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja.
Nicolas Cage – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
Tenisz - Nemzeti Sport Online
Hétfői sportműsor: dél-koreai–norvég csata a bennmaradásért. Dél-Korea és Norvégia ki-ki mérkőzést játszik egymással a bennmaradásért a jégkorong-világbajnokságon.
Nézz sorozatokat - Rex felügyelő online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.


letöltés. Angolul. DVDrip. Film online. Magyarul.1080p. Download. MP4. Indavideo. iPhone. Elemzés.. Videa. Avi. Watch Free. BDrip. Filmnézés. 720p. Ingyen. Vélemények. 480p. iPad. 4K Blu-ray. HD. Kritika. Full Movie. Stream. Filmek. Szereplők. Android. Teljes