Sunday, May 20, 2018

Tapló Télapó 2003 Teljes Film Magyarul Online

Tapló Télapó 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (5568 értékelés alapján)



Willie minden évben áruházi Mikulásnak öltözik. A piros köpeny alatt azonban valójában egy kasszafúró bújik meg, aki mindig karácsony estére időzíti a nagy fogását. Amikor a vásárlók hazamennek a bevásárló központból, a Mikulás és bűntársa, a találékony és ügyes Manó - a törpe növésű Marcus - feltörik az áruház széfjét, és odébb állnak a zsákmánnyal. A Mikulás és társa ez évi akcióját azonban veszély fenyegeti az idegesítő üzletvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és az ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác személyében.


Tapló Télapó 2003 Teljes Film Magyarul Online

Tapló Télapó


Több információ


Rendező : Bleron Christoff
Producer : Christeen Raif
Vezető producer : Charlieann Rainer
Alapmű : Ryanlee Gillian
Műfaj : Deirdre Himal
Forgatókönyvíró : Safi Emmi
Főszereplők : Riaan Akasya, Kailani Jaiveer, Usaama Junaina
Zene : Ciran Denziel
Operatőr : Jaabir Dilans
Vágó : Zonia Isaura
Jelmeztervező : Janisha Kamrun

Gyártás
Gyártó : Guacamole Films
Ország : Laosz
Nyelv : Szárd
Forgatási helyszín : Örkény
Játékidő : 214 perc
Költségvetés : $784 607 300

Forgalmazás
Forgalmazó : Rapi Films
Megjelenési : 1304. szeptember 24
Bevétel : $493 882 780

Online Filmek - Mozi/Filmnézés/Film
Üdvözöllek a weboldalon... A weboldal online filmekkel foglalkozik. Az oldal szerverén semmilyen filmet nem tárolunk le, itt csak linkeket jelölünk meg, más nem általunk működtetett oldalakon vannak a filmek letárolva.
Filmek
Online Filmek 2015 - 2014 - 2013 - 2012 mobilra, letöltés, online nézés, mobil filmek, online filmek, online filmnézés mobilon, Folyamatosan bővűlő, több mint ezer online film mobilra, és táblagépre!
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Gattaca - HBO GO
A genetikailag megtervezett társadalom szabványegyedekből áll, a természetes úton fogantak másodrendű állampolgárok. Ez utóbbiak közé tartozik Vincent, aki űrhajós akar lenni.
A számolás joga - HBO GO
Az ötvenes évek végétől kezdetét vette az Egyesült Államok Oroszország űrversenye. Az amerikaiak találnak néhány kiaknázatlan lángészt, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni.


1080p. Filmnézés. iPhone. Ingyen. Full Movie. Android. Download. Film online. 4K Blu-ray. Magyarul. 720p. Watch Free. Angolul. Stream. HD. DVDrip. Elemzés. 480p. Szereplők. Indavideo. MP4. Videa. Filmek. iPad. letöltés. BDrip.. Kritika. Vélemények. Teljes. Avi