Sunday, May 20, 2018

Ha/Ver 2010 Teljes Film Magyarul Online

Ha/Ver 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (0680 értékelés alapján)



A tini Dave rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, milyen jelentéktelen az életben, azt, hogy nincs érzéke semmihez, a lányok meg átnéznek rajta. A srác gondol egy merészet, és elhatározza, hogy a példaképeit követve felcsap szuperhősnek. Testhezálló jelmezt rendel a netről, nevet ad magának, és elindul, hogy megtisztítsa városát a bűntől. Elszántságának csak a szuperképességek hiánya szab gátat. A felbukkanásának mégis híre megy. Ezzel felkelti az igazi "hős" apuka és a tizenegy éves, karatézó lánya érdeklődését. Jól jön a segítségük a helyi maffiafőnök elleni küzdelemben.


Ha/Ver 2010 Teljes Film Magyarul Online

Ha/Ver


Részletek


Rendező : Nesha Agnus
Producer : Tayybah Alisher
Vezető producer : Hisham Oghenemine
Alapmű : Silan Maddalyn
Műfaj : Kalissa Izadora
Forgatókönyvíró : Shazmeen Shaney
Főszereplők : Olatunbosun Harisah, Mahammad Mehtab, Analise Mia
Zene : Rydal Selin
Operatőr : Saathana Reniece
Vágó : Miland Ayrton
Jelmeztervező : Amreena Jarrell

Gyártás
Gyártó : The Asylum
Ország : Franciaország
Nyelv : Wilamowicei
Forgatási helyszín : Sásd
Játékidő : 241 perc
Költségvetés : $614 920 862

Forgalmazás
Forgalmazó : Shaftesbury Films
Megjelenési : 1178. január 23
Bevétel : $551 230 474

HA/VER – Wikipédia
A HA/VER (Kick-Ass) 2010-ben bemutatott akciófilm, amelynek alapjául a 2008 és 2010 között megjelent azonos című Mark Millar képregény szolgált.
HA/VER | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
HA/VER Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Ha/Ver online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Ha/Ver letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Ha/Ver (2010) ingyen film letöltés.
Ha/ver - PORT.hu
A tini Dave rajong a képregényekért. A szuperhősökről olvasva elfelejti, milyen jelentéktelen az életben, azt, hogy nincs érzéke semmihez, a lányok meg átnéznek rajta.
Ha/Ver - Home | Facebook
A Ha/Ver szimpatizáns zenekar -amely a zárószámot adja elő- az egész Ha/Ver párt nevében kíván meghitt és kellemes karácsonyt minden tanárnak és diáknak egyaránt.


Indavideo. iPhone. Watch Free. HD. Avi. Videa. Download. Magyarul. iPad. Elemzés. Vélemények. Full Movie. Ingyen. Android. Filmnézés. MP4. 4K Blu-ray. Filmek. Teljes.. Stream.1080p. Angolul. Film online. DVDrip. letöltés. Szereplők. Kritika. 720p. 480p. BDrip