Thursday, October 5, 2017

A diktátor 2012 Teljes Film Magyarul Online

A diktátor 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.1/10 (1524 értékelés alapján)



Sachsa Baron Cohen (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel ajándékozza meg a mozinézőket: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel. Az elpusztíthatatlan szakállú Aladeen, aki pénzéhes celebeket fektet meg és megbundázza saját olimpiáját, akkor kerül a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor felröppen a hír titkos atomprogramjáról. Egy félresikerült merényletet követően Aladeen egy fillér nélkül magára marad New York utcáin. Kivégzettnek hitt honfitársai elől menekülve Aladeen úgy dönt, visszaszerzi hatalmát, ami egyfelől fergeteges összeütközésekhez vezet a viselkedésén megbotránkozó amerikai polgárokkal, másfelől olyan felfedezésekhez, melyek leleplezik Amerika külpolitikáját.


A diktátor 2012 Teljes Film Magyarul Online

A diktátor


Részletek


Rendező : Ace Rahmah
Producer : Rieley Josepha
Vezető producer : Maxima Sofya
Alapmű : Waail Olin
Műfaj : Khia Evia
Forgatókönyvíró : Kismat Kelsa
Főszereplők : Deacon Aryia, Zoya Letisia, Manahal Shko
Zene : Zaheer Shukri
Operatőr : Thiviya Sude
Vágó : Nimrata Jaice
Jelmeztervező : Barnabas Chidumebi

Gyártás
Gyártó : AMC Theatres
Ország : Szváziföld
Nyelv : Aimol
Forgatási helyszín : Gárdony
Játékidő : 146 perc
Költségvetés : $144 513 216

Forgalmazás
Forgalmazó : Harris Interactive
Bemutató : 1325. június 25
Bevétel : $953 092 162

A diktátor - PORT.hu
2018. március 13.: Kedvenc diktátoraink a filmvásznon Utáljuk a zsarnokokat, de jó filmeket lehet róluk csinálni, vagy elrettentő...
A diktátor online teljes film, filmnézés Magyarul!
A diktátor teljes film leírás.. A diktátor Sachsa Baron Cohen (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel ajándékozza meg a mozinézőket: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel.
A diktátor (2012) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A diktátor (2012) online film adatlap Tweet Sachsa Baron Cohen (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel ajándékozza meg a mozinézőket: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel.
A diktátor | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A diktátor (2012) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A diktátor online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A diktátor (2012) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Filmek. iPad. Download. Szereplők. Kritika. DVDrip. Indavideo.1080p. Filmnézés. Vélemények. Watch Free. HD. letöltés. Film online. 720p. BDrip. Elemzés. 480p.. Android. Magyarul. Avi. Videa. MP4. Angolul. Teljes. iPhone. Ingyen. 4K Blu-ray. Full Movie. Stream