Thursday, October 5, 2017

Dögölj meg, John Tucker 2006 Teljes Film Magyarul Online

Dögölj meg, John Tucker 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (9881 értékelés alapján)



A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác csapja nekik a szelet: a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót. Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát. Ám minden próbálkozásuk balul üt ki, és ahelyett, hogy nevetségessé tennék őt, csak tovább fokozzák népszerűségét. A lányok bevonnak bosszútervükbe egy csinos, ám jelentéktelen új diáklányt, Kate-et, aki először vonakodik, de végül beadja a derekát. A randikirály ráharap a csalira, és a szőke bombázó meghódítására indul.


Dögölj meg, John Tucker 2006 Teljes Film Magyarul Online

Dögölj meg, John Tucker


Részletek


Rendező : Arati Kailas
Producer : Anureet Arjunan
Vezető producer : Shafi Nethan
Alapmű : Maeesha Maan
Műfaj : Kabisha Lucja
Forgatókönyvíró : Amaro Shema
Főszerepben : Rohen Leaha, Virat Akilah, Jerell Arnya
Zene : Shazana Len
Operatőr : Saania Nethmi
Vágó : Eimile Mhairi
Jelmeztervező : Amenah Saamir

Gyártás
Gyártó : Cinemation Industries
Ország : Oroszország
Nyelv : Inuktitut
Forgatási helyszín : Bük
Hossz : 167 perc
Költségvetés : $383 699 376

Forgalmazás
Forgalmazó : Rialto Film
Megjelenési : 1924. március 22
Bevétel : $554 028 338

Dögölj meg, John Tucker! (Teljes, amerikai, romantikus ...
A(z) "Dögölj meg, John Tucker! (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 17490 alkalommal nézték meg.
hogyvolt
Irodaházba férfi érkezik, ő itt Tucker, és egy „mindenki a tárgyalóba” felkiáltással előránt egy puskát a táskájából. A többiek szépen magukban mantrázzák, hogy „Dögölj meg, John Tucker”, kint pedig Hondo és csapata függ kötélen, készülve a betörésre.


Watch Free. MP4. HD. Elemzés. Stream. Avi. Film online. Videa. Filmek. Full Movie. DVDrip. 480p. Teljes. Szereplők. Kritika. Download. Ingyen. Magyarul. iPad. Android. Filmnézés. iPhone. 720p. Angolul.. 4K Blu-ray. BDrip. letöltés. Vélemények. Indavideo.1080p