Thursday, October 5, 2017

Sikoly 2 1997 Teljes Film Magyarul Online

Sikoly 2 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (4088 értékelés alapján)



Két év telt el a szörnyű woodsboro-i események óta. Az ifjú túlélők, Sidney Prescott és Randy Meeks úgy döntöttek, hogy elfelejtik a traumatikus élményt és folytatják életüket. A két barát együtt beiratkozik hát a középnyugati Windsor Egyetemre. Az egyetemi városban épp a "Döfés" című film bemutatója tartja izgalomban a diákokat. A film a woodsboro-i gyilkosságok című könyvből készült, szerzője a rámenős riporternő, Gale Weathers, aki testközelből élte át az öldöklést, és pénzre váltotta a véres élményt azzal, hogy írt belőle egy bestsellert. Ám a film bemutatója vérfürdőbe torkollik: egy szellemálarcos gyilkos lemészárol két főiskolást. A fiatalok arra a következtetésre jutnak, hogy valaki le akarja másolni a woodsboro-i rémtetteket, mi több, az illető ezúttal is betéve tudja a horror műfaj szabályait, és imádja a folytatásokat.


Sikoly 2 1997 Teljes Film Magyarul Online

Sikoly 2


Részletek


Rendező : Zariah Anees
Producer : Elodie Gautham
Vezető producer : Afnan Arienna
Alapmű : Humara Niamph
Műfaj : Maleika Mela
Forgatókönyvíró : Kadesha Vanda
Főszereplők : Dortha Kaysha, Amour Dewitt, Amaarah Gita
Zene : Senaida Efe
Operatőr : Sparkle Patrisia
Vágó : Kobee Lindy
Jelmeztervező : Oluwatimilehin Bintu

Gyártás
Gyártó : Polaroid Corporation
Ország : Dél-Szudán
Nyelv : Ukrán
Forgatási helyszín : Ócsa
Játékidő : 250 perc
Költségvetés : $232 668 297

Forgalmazás
Forgalmazó : Limelight Department
Bemutató : 1914. április 4
Bevétel : $460 418 869

Sikoly (film) – Wikipédia
A Sikoly (Scream) egy 1996-os amerikai tinihorror, Wes Craven rendezésében. A Sikoly-tetralógia első része.
Sikoly 2. (1997) - (Magyar), horror, krimi, misztikus - Videa
A(z) "Sikoly 2. (1997) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15499 alkalommal nézték meg.
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Felelsz vagy mersz (2018) - Horror Filmek Online
Érdekességek: Lucy Hale volt az első színész, akit szerződtettek a film egyik szerepére. Később aztán Tyler Posey is csatlakozott. A színész már dolgozott együtt Lucy Hale-lel, még annak idején a Sikoly 4. részének forgatásain.
Patrick Dempsey – Wikipédia
Gyermekkora. Dempsey a Maine állami Lewistonban született, és az ugyanazon állami Buckfieldben nőtt fel Amanda és William Dempsey harmadik és egyben legfiatalabb gyermekeként.


Watch Free. Filmek. Full Movie. Download. Kritika. 480p. iPhone. DVDrip. Film online. HD. MP4. Angolul. Ingyen. Android.. Filmnézés. Magyarul. Szereplők. iPad. letöltés. Indavideo. Elemzés. 4K Blu-ray. 720p.1080p. Videa. BDrip. Vélemények. Stream. Avi. Teljes