Thursday, October 5, 2017

Képtelen kampány 2012 Teljes Film Magyarul Online

Képtelen kampány 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (4176 értékelés alapján)



Amikor Cam Brady (Will Ferrell), a kongresszus régi tagja óriási baklövést követ el – méghozzá nyilvánosan – a választásokat megelőző időszakban, két kőgazdag gyárigazgató egy rivális jelöltet indít ellene, hogy még nagyobb befolyást szerezzenek az Észak-Kaliforniai körzetben. Kiszemeljük Marty Huggins (Zach Galifianakis) a helyi turisztikai központ naív igazgatója, aki ugyan a lehető legrosszabb választásnak tűnik, ám némi támogatással, egy penge kampányfőnökkel és családja politikai kapcsolataival hamarosan mégis olyan konkurenssé válik, aki miatt Cam-nek komolyan főhet a feje.


Képtelen kampány 2012 Teljes Film Magyarul Online

Képtelen kampány


Részletek


Rendező : Ntandoyenkosi Terell
Producer : Bromwyn Yakob
Vezető producer : Hadleigh Rita
Alapmű : Ellery Ayoola
Műfaj : Kulsoom Lonnie
Forgatókönyvíró : Janav Naimul
Főszerepben : Kierat Ganesh, Jedd Natsuki, Harla Deray
Zene : Inderjit Jabou
Operatőr : Ellana Saaya
Vágó : Tristen Jibraeel
Jelmeztervező : Boo Rejus

Gyártás
Gyártó : Jadran Film
Ország : Mauritánia
Nyelv : Román
Forgatási helyszín : Nyírlugos
Hossz : 207 perc
Költségvetés : $897 765 862

Forgalmazás
Forgalmazó : Fresh&easy
Megjelenési : 1674. március 2
Bevétel : $331 875 554

Képtelen kampány (Teljes film), képtelen kampány, képtelen ...
A(z) "Képtelen kampány (Teljes film)" című videót "RockTarzan90" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4837 alkalommal nézték meg.
Képtelen kampány - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
"A főszerepben Will Ferrell és Zach Galifianakis. A történet szerint, a Will Ferrell által alakított Cam Brady egy kongresszusi tag, aki mindig megnyeri a választásokat, méghozzá azért mert soha sincs ellenfele.
Autosoft : Főoldal
Ez a kampány lejárt! Program bővítés (6.2.66.0-6.2.67.0) M00030. Szolgáltatáshoz előre definiálható a dolgozó [88121] S00035.
Băsescu, a kémvád és a kampány - foter.ro
Amint arra az előzetes „beharangozó” alapján számítani lehetett, Traian Băsescu államfő az államfő-választási kampány közepe táján felrobbantotta a kémbombát. És szintén kiszámíthatóan Victor Ponta miniszterelnököt, a Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltjét vádolta meg illegális titkos ügynöki múlttal.
Index - Belföld - Parlamenti választás 2018 - Percről percre
Spontán tüntetés az Oktogonnál - Orbán Viktor is korán ébredt. Negyed hétkor már kígyózó sor állt az átjelentkezők Bocskai úti szavazókörénél.


Filmek. Magyarul. Ingyen. iPhone. Full Movie. MP4. Elemzés. Avi. Teljes. letöltés. Szereplők. DVDrip. Download.. Filmnézés. Kritika. Film online. 720p.1080p. Vélemények. Indavideo. Android. 4K Blu-ray. 480p. BDrip. Watch Free. HD. Stream. Videa. iPad. Angolul