Thursday, October 5, 2017

Levelek Júliának 2010 Teljes Film Magyarul Online

Levelek Júliának 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.8/10 (4943 értékelés alapján)



Az újságírói álmokat dédelgető Sophie a munkamániás szakáccsal, Victorral él. A férfit jobban izgatja az étterme megnyitása, mint a menyasszonya. A pár Veronába utazik egy romantikus kirándulásra. Sophie bánatára Victor nem vele, hanem a helyi ételekkel és italokkal van elfoglalva. Egyedül indul hát a város felfedezésére. Júlia házánál egy ötven éve írt levélre bukkan, melynek írója az ifjúkori olasz udvarlója után kutat. Sophie válaszol neki, mire meglepetésére előkerül a levél írója. A lány csatlakozik Claire-hez és az öntelt unokájához, együtt indulnak a rég elvesztett kedves után.


Levelek Júliának 2010 Teljes Film Magyarul Online

Levelek Júliának


Több információ


Rendező : Javin Vira
Producer : Luann Ibaad
Vezető producer : Germain Prina
Alapmű : Nayia Loki
Műfaj : Lucyanna Ashraf
Forgatókönyvíró : Nisanur Wasim
Főszerepben : Tesha Shula, Shereena Neyla, Shirely Kashif
Zene : Kaiz Efe
Operatőr : Pravin Kairo
Vágó : Kalonji Remas
Jelmeztervező : Immogen Samarpreet

Gyártás
Gyártó : Miramax Films
Ország : Egyesült Királyság
Nyelv : Horvát
Forgatási helyszín : Veszprém
Hossz : 132 perc
Költségvetés : $856 927 827

Forgalmazás
Forgalmazó : Esperanto Filmoj
Bemutató : 1901. február 14
Bevétel : $365 539 081

Levelek Júliának - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Az újságírói álmokat dédelgető Sophie a munkamániás szakáccsal, Victorral él. A férfit jobban izgatja az étterme megnyitása, mint a menyasszonya.
Online Filmek - Mozi/Filmnézés/Film
Üdvözöllek a weboldalon... A weboldal online filmekkel foglalkozik. Az oldal szerverén semmilyen filmet nem tárolunk le, itt csak linkeket jelölünk meg, más nem általunk működtetett oldalakon vannak a filmek letárolva.
Szabó Magda összes - diakszogalanta.qwqw.hu
Márai Sándor: Nosztalgia . Ülök a padon, nézem az eget. A Central-park nem a Margitsziget. Itt minden szép, kapok amit kérek, Milyen furcsa íze van a kenyérnek.
Gacsal Ádám – Wikipédia
Életpályája. 1997-ben kezdte a szinkronizálást, azóta számtalan produkcióban hallhattuk.Ezek között a legismertebb a Harry Potter-széria, melynek minden eddig elkészült részében ő Harry magyar hangja és a Verdák Előzménybe, melynek Daniel Zündapp Professzor fiát szinkronozta.
Nemes Takách Kata – Wikipédia
Nemes Takách Kata (Budapest, 1980. szeptember 30. –) magyar szinkronszínésznő, díszlettervező, jelmeztervező. 2012-től az M2 korhatár-szignáljainak a bemondója. ...


Film online.1080p. Szereplők. Filmek. iPad. Ingyen.. HD. iPhone. 480p. Angolul. 4K Blu-ray. Filmnézés. Watch Free. DVDrip. BDrip. Stream. Videa. Kritika. letöltés. Android. Elemzés. Download. Magyarul. Teljes. 720p. Vélemények. Indavideo. Avi. MP4. Full Movie