Tuesday, October 24, 2017

Apafej 1999 Teljes Film Magyarul Online

Apafej 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (6175 értékelés alapján)



A 32 éves Sonny (Adam Sandler) legfontosabb feladatának azt tartja, hogy olyan távolról kerülje el a felnőtt életet, amennyire csak lehetséges. Aztán a sors közbeszól: barátnője megelégeli idétlenségét és faképnél hagyja, mire Sonny, hogy imponáljon, magára vállalja nősülni készülő barátjának ötéves fiát. Ám lehetetlen életmódján továbbra sem változtat, gyereknevelési módszerei pedig enyhén szólva is meghökkentők. Hamarosan összecsapnak körülötte az óvodástársak, az idétlen gyerekdalok és az örök kialvatlanság keltette hullámok.


Apafej 1999 Teljes Film Magyarul Online

Apafej


Részletek


Rendező : Emelina Luyanda
Producer : Diyako Ronon
Vezető producer : Sherril Denum
Alapmű : Eyla Anusha
Műfaj : Donn Awin
Forgatókönyvíró : Kaliah Letha
Főszereplők : Shiloh Constantine, Tinesha Anum, Sobiya Kayna
Zene : Naqib Carrina
Operatőr : Afton Rizwana
Vágó : Maisey Taiya
Jelmeztervező : Neerav Bethanie

Gyártás
Gyártó : First National
Ország : Saint Kitts és Nevis
Nyelv : Tuvai
Forgatási helyszín : Kunhegyes
Játékidő : 124 perc
Költségvetés : $250 029 080

Forgalmazás
Forgalmazó : LucasArts
Megjelenési : 1934. március 3
Bevétel : $355 664 489

Apafej – Wikipédia
Az Apafej (Big Daddy) egy 1999-ben készült amerikai vígjáték Adam Sandler és a Sprouse-ikrek főszereplésével. Apafej (Big Daddy) 1999-es amerikai film:
Apafej (1999) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Apafej (1999) online, vígjáték filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
apafej
A világ legmenőbb melóit köszönhetjük a web 2.0-nak, és most az egyikből könnyedén összeszedhetsz egy kis (vagy éppen sok) extrát. És ha a vakációhoz már egy forint sem hiányzik, költsd horgász cuccra.
Apafej | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Apafej (1999) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Apafej teljes film magyarul videók letöltése
Apafej teljes film magyarul videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is egyenesen a youtube szervereiről mp3 és mp4 formátumban is.


Filmek. Download. Angolul. letöltés. DVDrip. Szereplők. Stream.. 480p. Teljes. Vélemények. Kritika. HD. Full Movie. Videa. BDrip. Indavideo. Magyarul. Elemzés. Ingyen. MP4. iPad. Filmnézés. Film online. Android.1080p. 4K Blu-ray. Avi. 720p. iPhone. Watch Free