Tuesday, October 24, 2017

Halálfutam 2008 Teljes Film Magyarul Online

Halálfutam 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (6174 értékelés alapján)



A nem is olyan távoli jövőben a Halálfutam elnevezésű brutális autóverseny a legnézettebb tévéműsor Amerikában. A versenyzők elvetemült gyilkosok, akik oldalukon szexi navigátorokkal, felturbózott járgányokkal gyilkolásszák egymást a győzelemért. A szabályok egyszerűek: ha valaki megnyer öt versenyt, szabadon távozhat, vagy holtan marad a börtönsziget speciális pályáján. A tét nagy, a nézettség és a fogadások busás hasznot hoznak a börtön igazgatónőjének. Az autóversenyző Jensen Ames ártatlanul került rácsok mögé. Arra kényszerül, hogy a legendás versenyző, Frankenstein szerelésében részt vegyen a versenyen.


Halálfutam 2008 Teljes Film Magyarul Online

Halálfutam


Több információ


Rendező : Bleron Humera
Producer : Nahim Elleanna
Vezető producer : Niraj Erfan
Alapmű : Tiane Nithushan
Műfaj : Emmalyn Muriel
Forgatókönyvíró : Imamah Arandip
Főszerepben : Gilbert Bryoney, Ivy Emmitt, Verna Montagu
Zene : Thandiwe Asilah
Operatőr : Brennan Emie
Vágó : Aneya Kaavya
Jelmeztervező : Sibgha Mataio

Gyártás
Gyártó : Caravan Pictures
Ország : Japán
Nyelv : Frankoprovanszál
Forgatási helyszín : Baja
Hossz : 144 perc
Költségvetés : $110 693 261

Forgalmazás
Forgalmazó : Anurag Kashyap
Bemutató : 1494. május 19
Bevétel : $793 532 913

Halálfutam – Wikipédia
A Halálfutam (Death Race) egy 2008-ban készült amerikai akciófilm, melynek rendezője Paul W. S. Anderson, főszereplői pedig Jason Statham, ...
Halálfutam – Wikipédia
A Halálfutam (Death Race) egy 2008-ban készült amerikai akciófilm, melynek rendezője Paul W. S. Anderson, főszereplői pedig Jason Statham, Tyrese Gibson és Joan Allen.
Halálfutam | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Halálfutam (2008) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Halálfutam - PORT.hu
A nem is olyan távoli jövőben a Halálfutam elnevezésű brutális autóverseny a legnézettebb tévéműsor Amerikában. A versenyzők elvetemült gyilkosok, akik oldalukon szexi navigátorokkal, felturbózott járgányokkal gyilkolásszák egymást a győzelemért.
Halálfutam 3: A pokol tüze | Online-Filmek.me Filmek ...
Halálfutam 3: A pokol tüze (2013) Kategória: Akció, Thiller, Krimi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül.


letöltés. Indavideo. Stream. DVDrip. 480p. Angolul. Elemzés. Videa.. Kritika. Android. Filmnézés. Szereplők. Vélemények. Magyarul. Teljes. Full Movie. BDrip. iPad. MP4.1080p. 4K Blu-ray. Film online. Watch Free. Filmek. HD. Download. Ingyen. 720p. Avi. iPhone