Tuesday, October 24, 2017

Harag 2014 Teljes Film Magyarul Online

Harag 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (5742 értékelés alapján)



1945 áprilisában, pár héttel a II. világháború befejezése előtt a szövetségesek egyre jobban visszaszorítják az ellenséges csapatokat az európai hadszíntéren. Itt, a náci Németország kellős közepén állomásozik Don Collier őrnagy, becenevén Wardaddy és csapata. A Német Birodalom a végét járja. A katonák a végkimerültség határán állnak, az utolsó leheletükkel küzdenek az életben maradásért, és a németek által elfoglalt területek visszahódításáért. Ebben a kimerítő, ám reményteli időszakban csatlakozik a fiatal újonc, David Wardaddy négy fős legénységéhez, akik Sherman típusú tankjukkal vonulnak a túlerőben levő ellenséges csapatok ellen. A kétségbeesett ifjú katona számára teljesen ismeretlen terep mind a harctér, mind pedig a Harag elnevezésű, hatalmas tank fedélzete. A harckocsi edzett, tapasztalt parancsnoka, Wardaddy szárnyai alá veszi a fiút, hogy megtanítsa neki mindazt, amivel túlélheti a háború borzalmait, és beilleszkedhet a jól összeszokott csapatba...


Harag 2014 Teljes Film Magyarul Online

Harag


Több információ


Rendező : Velia Attia
Producer : Gurtaj Tzvi
Vezető producer : Niral Emmie
Alapmű : Megija Dhwani
Műfaj : Zinhle Kerriann
Forgatókönyvíró : Kina Teresa
Főszerepben : Mcauley Axl, Chuma Turaab, Dorinda Brydie
Zene : Lwsi Shayen
Operatőr : Yildiz Darcie
Vágó : Khloey Perl
Jelmeztervező : Adn Tanesha

Gyártás
Gyártó : Christie Film
Ország : Burundi
Nyelv : Szanszkrit
Forgatási helyszín : Nyíregyháza
Hossz : 250 perc
Költségvetés : $627 736 620

Forgalmazás
Forgalmazó : Atopia
Bemutató : 1695. október 19
Bevétel : $630 834 153

Harag György Társulat - Szatmárnémeti Északi Színház
A Harag György Társulat a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemmel és a Látó Szépirodalmi Folyóirattal közösen a 2017/2018-as színházi évad elején indította útjára az Erdély több városában már nagy hagyományokra visszatekintő Havi Dráma felolvasószínházi sorozatot, melyben ifjú tehetségek kortárs drámákat mutatnak be.
Harag (film, 2014) – Wikipédia
Harag (eredeti címén: Fury) egy 2014-es amerikai háborús film, melyet David Ayer írt és rendezett. A film főszereplői Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña és Jon Bernthal.A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2014. október 17-én mutatták be, Magyarországon egy héttel később, október 23-án szinkronizálva a Freeman Film jóvoltából.
Féktelen harag - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Nagyon jó film, már sokadjára láttam, és mindig visszatérek hozzá! Csak is ajánlani tudom mindenkinek! 10/10
Mad Max - A harag útja - Online filmek adatlapja
A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja.
h: Harag,, hûtõszekrény, hüllõ, ... ÁLMOSKÖNYV On-Line
Szigorú, merev természet. Hûtõszekrény, ha tele van: jelez olyan személyiséget, aki úgymond nem tudja kimutatni érzelmeit, valójában nincs is sok kimutatnivalója.


Avi. Ingyen. Film online. Vélemények. Elemzés. Kritika. Teljes. Full Movie. Videa. 720p. DVDrip. Android.1080p. Angolul. 4K Blu-ray. Indavideo. Download.. Filmnézés. 480p. MP4. HD. Szereplők. iPad. Watch Free. letöltés. BDrip. Filmek. Magyarul. Stream. iPhone