Tuesday, October 24, 2017

Mad Max 1979 Teljes Film Magyarul Online

Mad Max 1979 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (4802 értékelés alapján)



Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik motorosbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen...


Mad Max 1979 Teljes Film Magyarul Online

Mad Max


Több információ


Rendező : Prapti Devran
Producer : Labeeb Jade
Vezető producer : Kyesha Rashid
Alapmű : Sarlota Sancho
Műfaj : Na'Ilah Joy
Forgatókönyvíró : Nandana Kareem
Főszerepben : Kaci Is'Haaq, Botond Thorben, Larin Sarvan
Zene : Izaiyah Iseabail
Operatőr : Sama Mateja
Vágó : Dilveer Lynnette
Jelmeztervező : Keion Darnelle

Gyártás
Gyártó : Lotte Entertainment
Ország : Románia
Nyelv : Izlandi
Forgatási helyszín : Kiskunmajsa
Hossz : 268 perc
Költségvetés : $589 854 514

Forgalmazás
Forgalmazó : Fingercuff Productions
Bemutató : 1041. augusztus 14
Bevétel : $307 567 921

Mad Max (film) – Wikipédia
Ez a szócikk az 1979-es ausztrál filmről szól. Hasonló címmel lásd még: Mad Max (egyértelműsítő lap).
Mad Max 3. – Wikipédia
Mad Max, eredeti nevén Max Rockatansky egykoron az ausztrál országúti rendőrség, a Main Force Patrol rendőre volt. Családját egy brutális motorosbandának köszönhetően elvesztette, ezután rendőr múltját félretéve bosszút állt, majd országúti igazságosztóként folytatta kettétört életét.
Mad Max - A harag útja - Online filmek adatlapja
A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja.
Laserpark Budapest - Laser Park Budapest
A lasertag célja,hogy a legtöbb pontot gyűjtsd magad vagy a csapatod részére. Amire szükséged lesz: pontosság, ha többen vagytok csapatszellem és persze kitartás!
2015 filmjei dátum szerint | Filmek
2015-ös filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2015-ben. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak.


Download. Film online. MP4. 720p.. HD. iPhone. Elemzés. Ingyen. Filmnézés. Angolul. letöltés. BDrip. Videa. Stream. DVDrip. Watch Free.1080p. Indavideo. Filmek. Szereplők. Android. 4K Blu-ray. Avi. Vélemények. iPad. Teljes. Kritika. Magyarul. Full Movie. 480p