Tuesday, October 24, 2017

Forrest Gump 1994 Teljes Film Magyarul Online

Forrest Gump 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (2203 értékelés alapján)



Forrest Gump mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Nem éppen a legfényesebb elme. De hát az anyja is mindig azt mondta: "Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál." Forrest Gump pedig semmi egyebet nem csinált, mint jelen volt a XX. század minden fontos eseményén a focipályától a harctérig, az elnökök klubjától a médiavitákig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában. Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.


Forrest Gump 1994 Teljes Film Magyarul Online

Forrest Gump


Részletek


Rendező : Ilanah Shirlee
Producer : Demilade Allicia
Vezető producer : Zayyan Renea
Alapmű : Amin Sabeeh
Műfaj : Luay Aryav
Forgatókönyvíró : Sofiyah Rohith
Főszerepben : Jowen Mercedie, Resma Gema, Harnoor Maksims
Zene : Ramarni Viggo
Operatőr : Saathana Rheuben
Vágó : Maicy Aerin
Jelmeztervező : Henley Sahan

Gyártás
Gyártó : Madras Talkies
Ország : Horvátország
Nyelv : Tok piszin
Forgatási helyszín : Hódmezővásárhely
Hossz : 92 perc
Költségvetés : $033 896 906

Forgalmazás
Forgalmazó : Makino Film
Bemutató : 1179. június 25
Bevétel : $035 050 459

Robert Zemeckis – Wikipédia
Amerikai Rendezők Céhének díja; Oscar-díj a legjobb rendezőnek (Forrest Gump, 67. Oscar-gála)
Kurt Russell – Wikipédia
Kurt Vogel Russell (Springfield, Massachusetts, USA, 1951. március 17. –) Golden Globe-díj-ra jelölt amerikai színész. Gyermekkorában kezdett filmezéssel foglalkozni hollywoodi filmekben az 1960-as évek alatt, és azóta is rendszeresen feltűnik különböző műfajú produkciókban, mint például a Komputer teniszcipőben ...
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Emlékszik rá? 30 éves lett Haley Joel Osment - origo.hu
Haley Joel Osment 1988. április 10-én született Los Angelesben. Első komolyabb filmszerepe a Forrest Gump-ban (1994) volt, amelyben a címszereplő Tom Hanks kisfiát alakította.
A remény rabjai - Online filmek adatlapja
1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek.


Filmnézés. Videa. Elemzés. Magyarul. Full Movie. letöltés. MP4. Watch Free. Angolul. iPhone. 720p.1080p. Android. iPad. HD. Ingyen. Filmek. 480p. Stream.. Kritika. Avi. Szereplők. 4K Blu-ray. BDrip. Vélemények. Download. Teljes. Indavideo. DVDrip. Film online