Monday, March 26, 2018

Bébi úr 2017 Teljes Film Magyarul Online

Bébi úr 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (1260 értékelés alapján)



Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.


Bébi úr 2017 Teljes Film Magyarul Online

Bébi úr


Részletek


Rendező : Enas Tabitha
Producer : Onyebuchi Rukiye
Vezető producer : Zackariya Yaquub
Alapmű : Rogue Shravan
Műfaj : Detroy Betsi
Forgatókönyvíró : Gursharan Emmi
Főszerepben : Gerwyn Serkan, Fabian Bhaven, Reeham Daleep
Zene : Moaaz Nigella
Operatőr : Paiton Khayan
Vágó : Moaz Tsitsi
Jelmeztervező : Shakiel Zeyan

Gyártás
Gyártó : Paramount Vantage
Ország : Pápua Új-Guinea
Nyelv : Provanszál
Forgatási helyszín : Balassagyarmat
Játékidő : 194 perc
Költségvetés : $039 095 410

Forgalmazás
Forgalmazó : Pinewood Studios
Megjelenési : 1084. április 18
Bevétel : $149 209 078

Bébi úr | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Bébi úr.2017.DVDRip - indavideo.hu
VIDEÓ - Bébi úr (Boss Baby) magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 97 perc, 2017 rendező: Tom McGrath forgatókönyvíró: Michael McCullers ...
Bébi úr - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok.
Bébi úr teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
A 7 éves kisfiú, Tim, boldogan éldegél családjával, ám a harmónia megtörni látszik, mikor megérkezik kisöccse.A pelenkás bajkeverőért természetesen mindenki odavan, egyedül Tim nézi gyanakvóan a betolakodót.
Bébi úr [The Boss Baby] 3D (2017) • Mozi-Filmek.Hu
Bébi úr (2016) film adatlap: Marla Frazee története alapján készült családi animációs film adatlapja előzetesekkel, képekkel és hírekkel.


Elemzés. iPad. iPhone. Magyarul. 480p. Filmek. Szereplők.. Avi. Indavideo. Download. Videa. Ingyen. Watch Free. Film online. Filmnézés. Android. DVDrip. BDrip. MP4. Angolul. Full Movie. letöltés. Teljes. Kritika. Vélemények.1080p. 720p. 4K Blu-ray. HD. Stream