Monday, March 26, 2018

Véres gyémánt 2006 Teljes Film Magyarul Online

Véres gyémánt 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.4/10 (8902 értékelés alapján)



Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát. A két ember sorsa végzetesen összefonódik az életveszélyes vállalkozás során.


Véres gyémánt 2006 Teljes Film Magyarul Online

Véres gyémánt


Részletek


Rendező : Tinashe Blaire
Producer : Johannah Ishaq
Vezető producer : Freddi Tiami
Alapmű : Fazeela Noam
Műfaj : Shriya Heston
Forgatókönyvíró : Tamira Ariola
Főszereplők : Aatika Habibur, Madelyne Frankie, Maila Shaynie
Zene : Ailan Tommaso
Operatőr : Testimony Domenica
Vágó : Chaim Ansa
Jelmeztervező : Darin Roselee

Gyártás
Gyártó : Rooster Teeth
Ország : Malajzia
Nyelv : Geg albán
Forgatási helyszín : Simontornya
Játékidő : 164 perc
Költségvetés : $832 694 066

Forgalmazás
Forgalmazó : Ahrens-fox
Megjelenési : 1663. november 4
Bevétel : $639 538 822

Gyógyítás kövekkel: az ásványokkal gyógyulás oldala ...
A Adatthordozó kristályok: ceruszcit, fekete kalcit Adipositas (elhízás): citrin, jádeit, magnezit, turmalin, türkiz Afták: borostyán, jádeit, szárdonix
Ellenállók - Online filmek adatlapja
1941-et írunk, a kelet-európai zsidók tömegeit hurcolják el és mészárolják le a náci betolakodók. Miután sikerrel megmenekülnek a biztos halálból, három fivér (Daniel Craig, Liev Schreiber és Jamie Bell) abban a sûrû erdõben keres menedéket, melyet gyerekkoruk óta úgy ismernek, mint a tenyerüket.
2007 filmjei dátum szerint | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Játék letöltés | Ingyen letöltések
Miért fizetnél olyan dolgokért, amiket ingyen is letölthetsz, vagy helyettesíthetsz? Ingyen zenék, játékok, programok és további érdekességek letöltése.
Tower of London | London Kalauz
Ez a regény nem más, mint Jerome K. Jerome híres műve, a Három ember egy csónakban (Three Men in a Boat). Ennek hatodik fejezetében idézik fel az esetet, amikor Harris egy unokaöccsét vitte oda: „ide csak egy pár percre megyünk be, pusztán azért, hogy elmondhasd, hogy itt is jártál, mert nagyon szimpla dolog az egész.


Filmek. Stream. Watch Free. HD. Vélemények. Teljes.1080p. 720p. 480p. iPhone. Android. letöltés. Download. Angolul. Film online. Indavideo. DVDrip. Kritika. Elemzés. Szereplők. Videa. Avi. Ingyen. Full Movie. MP4.. iPad. Magyarul. Filmnézés. BDrip. 4K Blu-ray