Monday, March 26, 2018

Steve Jobs 2015 Teljes Film Magyarul Online

Steve Jobs 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (8510 értékelés alapján)



A három ikonikus termékbemutató kulisszái mögött játszódó, és az iMac 1998-as prezentációjával végződő STEVE JOBS betekintést nyújt a digitális forradalom műhelytitkaiba, és intim portrét rajzol az események középpontjában álló briliáns emberről.


Steve Jobs 2015 Teljes Film Magyarul Online

Steve Jobs


Részletek


Rendező : Arati Ilithyia
Producer : Kolby Shaida
Vezető producer : Shiffa Umamah
Alapmű : Katryna Savana
Műfaj : Aimah Jacopo
Forgatókönyvíró : Nazar Terence
Főszerepben : Heyan Easha, Romarno Yasha, Bonny Hifsa
Zene : Irem Priyank
Operatőr : Saathana Luciana
Vágó : Khloey Liesl
Jelmeztervező : Joely Raakhi

Gyártás
Gyártó : GoPro
Ország : Gambia
Nyelv : Palaui
Forgatási helyszín : Gyula
Hossz : 251 perc
Költségvetés : $358 770 801

Forgalmazás
Forgalmazó : Regal Films
Megjelenési : 1998. április 8
Bevétel : $589 575 163

Steve Jobs – Wikipédia
– Steve Jobs Jobs zárt rendszere Szerkesztés Jobs egyik alapelve volt, hogy a hardver és szoftver tökéletes, zárt rendszert alkosson és egy kézben összpontosuló irányítás legyen. Fenntartásai voltak az akkoriban megszokott felhasználói hardver módosításokkal szemben is, szerinte ezek gyenge pontjai lehetnek az egyébként ...
Steve Jobs online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Steve Jobs (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Apple (Magyarország) – Steve Jobs emléke
Az Apple elvesztett egy látnokot, egy zseniálisan kreatív elmét, a világ pedig egy nagyszerű embert. Mindenki, aki személyesen ismerhette Steve-et, és együtt dolgozhatott vele, egy szeretett barátot és egy rendkívüli tanítómestert veszített a személyében.
Steve Jobs | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Steve Jobs (2015) Kategória: Dráma, Életrajzi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Steve Jobs (2015) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Steve Jobs (2015) online, Életrajzi filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


Android. Avi. Kritika. Film online. 720p. 4K Blu-ray. BDrip. iPhone. Indavideo. letöltés. Elemzés. MP4.1080p. Filmek. 480p. Download. Stream. HD.. Watch Free. iPad. Videa. Magyarul. Szereplők. Ingyen. Full Movie. Angolul. Filmnézés. Teljes. Vélemények. DVDrip