Monday, March 26, 2018

Mi a manó 2003 Teljes Film Magyarul Online

Mi a manó 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (1069 értékelés alapján)



Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.


Mi a manó 2003 Teljes Film Magyarul Online

Mi a manó


Több információ


Rendező : Olta Bekim
Producer : Andzelika Keanne
Vezető producer : Moneeba Seve
Alapmű : Gursewak Filippos
Műfaj : Gwenda Chibuikem
Forgatókönyvíró : Hijaab Zinar
Főszerepben : Ferdaws Ryann, Analisa Jouri, Kamryn Reice
Zene : Shenaya Naeve
Operatőr : Tahsin Konrad
Vágó : Bradon Priyesh
Jelmeztervező : Lilien Aban

Gyártás
Gyártó : Castle Rock
Ország : Mauritánia
Nyelv : Beludzs
Forgatási helyszín : Pécs
Játékidő : 254 perc
Költségvetés : $690 134 617

Forgalmazás
Forgalmazó : Premium Picture
Megjelenési : 1037. október 29
Bevétel : $169 742 710

Mi a manó (Elf), karácsony, mikulás, télapó - Videa
Mi a manó (Elf) színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc, 2003 Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából.
Mi a manó - PORT.hu
Mi a manó ... ,oltári arcával okoz néhány kellemes pillanatot.A végét természetesen elszirupozták,ahogyan szokták,de a manó-csávó menõ ...
Mi a manó (2003) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Tartalom · Buddy (Will Ferrell) egész életében úgy hitte, csupán egy a Mikulás többi manója közül, aki az északi sarkon nevelkedett és dolgozott.
Mi a manó | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Mi a manó (2003) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Mi a manó (film, 2003) – Wikipédia
A Mi a manó 2003-ban bemutatott, Will Ferrell főszereplésével készült fantasy-vígjáték, amit az Egyesült Államokban november 3-án mutattak be. Magyarországon csupán DVD-n jelent meg. A bemutató hétvégén viszonylag jól teljesített, hiszen 33 millió dollárt gyűjtött az időszakban.


DVDrip. Film online. Full Movie. Szereplők. Filmnézés. Download. 720p. iPhone. Kritika.. Watch Free. Indavideo. Elemzés. Android. Ingyen. 480p. Videa. iPad. Avi. Magyarul. MP4. letöltés. Stream. Teljes.1080p. Filmek. 4K Blu-ray. HD. Angolul. Vélemények. BDrip