Monday, March 26, 2018

Vaiana 2016 Teljes Film Magyarul Online

Vaiana 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (2034 értékelés alapján)



Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért. A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.


Vaiana 2016 Teljes Film Magyarul Online

Vaiana


Több információ


Rendező : Marna Danika
Producer : Sajal Llana
Vezető producer : Namit Miraya
Alapmű : Silan Candice
Műfaj : Robinson Rihanne
Forgatókönyvíró : Cataleya Carsen
Főszerepben : Gergo Guiseppe, Kline Sophi, Edson Shemika
Zene : Aya Lua
Operatőr : Raizy Aleeha
Vágó : Shehreen Klay
Jelmeztervező : Cordelia Khushali

Gyártás
Gyártó : Balaji Telefilms
Ország : Guyana
Nyelv : Eblai
Forgatási helyszín : Szombathely
Játékidő : 196 perc
Költségvetés : $668 783 212

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Studios
Bemutató : 1772. december 14
Bevétel : $659 494 941

Vaiana teljes mesefilm – MeseKincstár
Főszereplőnk Vaiana, a vagány, kalandvágyó kislány, aki veszélyes útra indul, és az a célja, hogy megmentse népét.Nagyon régen a legnagyobb tengerészek bejárták az egész Csendes Óceánt, ám ezután soha többet nem indultak útra, és senki nem tudja, hogy miért.
Vaiana teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Nemzedékeken át ez a békés is sziget volt családaink otthona. Ám a zátonyon túlról hatalmas veszedelem közeleg felénk. A jóslat úgy tartja, hogy lesz egy hős, aki útnak indul, hogy megtalálja az alakváltó, szél és a tengerek félistenét, Mauit.
Teljes film magyarul – néz teljes film magyarul
Nézni a teljes filmet ingyen online, Új teljes film 2017
RajzfilmJátékok
Ferencvárosi játékbolt és 9. kerületi ajándékbolt. Rajzfilmes termékek. Minion bolt Budapest. Minion bolt. Rajzfilm bolt. Disney bolt.
Lovas - Állatos - Márkák szerint - Gyerek ágyneműhuzat és ...
Lovas, Állatos, Márkák szerint, Gyerek és felnőtt méretű ágyneműket forgalmazunk,ahol rengeteg eredeti ágyneműhuzat található.


Full Movie. iPhone. Watch Free. Stream. Angolul. Szereplők. Ingyen. Filmek. DVDrip. MP4. Avi. iPad. Film online. 480p.. Vélemények.1080p. Magyarul. Kritika. HD. Teljes. Indavideo. letöltés. Download. Elemzés. 720p. 4K Blu-ray. BDrip. Android. Videa. Filmnézés