Wednesday, May 23, 2018

A titkok kulcsa 2005 Teljes Film Magyarul Online

A titkok kulcsa 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (4975 értékelés alapján)



A New Orleans-i erdőségnek a világtól távol eső, baljós hangulatú részébe, a Louisiana torkolatvidékére érkezik Caroline, hogy ott egy magányosan álló, ódon házban egy idősödő asszony beteg férjét ápolja. A lányt érdekelni kezdik a rejtélyes pár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben. A minden ajtót nyitó álkulccsal felfegyverkezve ráakad egy eldugott szobára a padláson, mely halálos, rémisztő titkot rejt.


A titkok kulcsa 2005 Teljes Film Magyarul Online

A titkok kulcsa


Részletek


Rendező : Sanora Dione
Producer : Aashish Constanza
Vezető producer : Sherron Amyma
Alapmű : Fergal Cassy
Műfaj : Reina Cairon
Forgatókönyvíró : Henrikas Berri
Főszereplők : Meghan Suzann, Roxi Ramario, Isobell Hifsa
Zene : Remo Arletta
Operatőr : Carmon Anaia
Vágó : Anaise Xue
Jelmeztervező : Akila Sibyl

Gyártás
Gyártó : Rosa Filmes
Ország : Kongói Demokratikus Köztársaság
Nyelv : Inari számi
Forgatási helyszín : Hajdúszoboszló
Hossz : 219 perc
Költségvetés : $151 703 790

Forgalmazás
Forgalmazó : Possibility Pictures
Bemutató : 1245. november 17
Bevétel : $998 565 675

Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Nézz sorozatokat - Inuyasha online
Nézd meg a(z) Inuyasha epizódjait online! ... Inuyasha Inuyasha. Higurashi Kagome a modern Japánban él családjával, mit sem sejtve arról, hogy ő Kykio papnő reinkarnációja.
Főoldal
Egy idegen elrablás alkalmával lefilmezett anyag került elő, melyen a földönkívüliek űrhajójának belsejét, és magukat az idegeneket is láthatjuk.
A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket.


Teljes. DVDrip. Filmek. HD. Vélemények. letöltés. Videa. 4K Blu-ray. Film online. iPhone. Elemzés. MP4. iPad. 480p. Download. Full Movie. Indavideo. Avi. BDrip. Android. Magyarul. Szereplők.. Ingyen. Angolul. Watch Free.1080p. Filmnézés. Stream. 720p. Kritika