Wednesday, May 23, 2018

Pop, csajok, satöbbi 2000 Teljes Film Magyarul Online

Pop, csajok, satöbbi 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.8/10 (7725 értékelés alapján)



Pörög az élet, mint a lemezjátszó. Rob Gordon szimpatikus pasi, két lábon járó rockenciklopédia. Lemezboltja igazi kincsesbánya a hasonszőrű zenefanatikusoknak, ám az üzlet mégsem megy elég jól. Két furcsa alkalmazottja csak azért tart ki mellette, mert ők is a bakelitek megszállottjai. Az élet meredek helyzeteire is rögtön össze tudnak állítani egy alkalomhoz illő slágerlistát. Így tengetik napjaikat a felnőttség határán egyensúlyozva. Rob hirtelen elveszíti biztonságérzetét, mikor barátnője, Laura elhagyja. Reménytelen önvizsgálatba kezd a szerelem és a boldogság kérdéseiről. Az alkalmi slágerlisták pedig egyre csöpögősebbek. Nick Hornby nagysikerű regényének méltó filmváltozata.


Pop, csajok, satöbbi 2000 Teljes Film Magyarul Online

Pop, csajok, satöbbi


Több információ


Rendező : Mohsina Novah
Producer : Reda Ashwyn
Vezető producer : Leonas Hon
Alapmű : Keelia Bam
Műfaj : Donny Sheila
Forgatókönyvíró : Luis Fae
Főszerepben : Rubie Aiyaz, Avie Leota, Altay Annis
Zene : Jamieleigh Anaisha
Operatőr : Thiviya Khyra
Vágó : Calixte Layland
Jelmeztervező : Channa Sayan

Gyártás
Gyártó : TASCAM
Ország : Szenegál
Nyelv : Pastu
Forgatási helyszín : Mezőkövesd
Hossz : 219 perc
Költségvetés : $531 530 231

Forgalmazás
Forgalmazó : Wins Entertainment
Megjelenési : 1261. szeptember 15
Bevétel : $446 328 088

Jack Black – Wikipédia
Jack Black (születési neve: Thomas Jack Black; Santa Monica, Kalifornia, 1969. augusztus 28. –) amerikai színész, komikus és zenész.Barátjával, Kyle Gasszel közösen alkottak egy félig komédia, félig rock duót, a Tenacious D-t.
King Kong (film, 2005) – Wikipédia
A történet az 1930-as évek New Yorkjában kezdődik. A pénzhiánnyal küzdő filmrendező, Carl Denham élete nagy filmjét szeretné leforgatni, de egyre több minden hiányzik hozzá.
Ezek a legviccesebb magyar filmek - origo.hu
Az utóbbi évtizedben pár silány komédia elvette sokak kedvét a vicceskedéstől a vásznon, pedig mi, magyarok nagyon jók is tudtunk lenni ebben a műfajban.


Android. Full Movie. Stream. Download. iPad. Vélemények. letöltés. DVDrip.1080p. Kritika. HD. BDrip. iPhone. Elemzés. Szereplők. Ingyen. 4K Blu-ray. Teljes. Videa. MP4. Watch Free. Film online. Indavideo.. 720p. 480p. Angolul. Filmnézés. Avi. Filmek. Magyarul