Wednesday, May 23, 2018

Augusztus Oklahomában 2013 Teljes Film Magyarul Online

Augusztus Oklahomában 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.0/10 (4995 értékelés alapján)



A költő Beverly Westonnak (Sam Shepard) alkoholproblémái vannak, felesége, Violet (Meryl Streep) pedig szájrákkal küzd, ráadásul egyre inkább kezd rákapni a drogokra. A férj úgy dönt, hogy felfogad egy 24 órás gondozót Violet mellé. Néhány héttel később fel is bérlik e célra Johannát (Misty Upham). Majd Beverly eltűnik, amely arra ösztönzi a családot, hogy összegyűljenek megkeresni, ám néhány nappal később kiderül, hogy a családfő öngyilkosságot követett el. Az egész család részt vesz a temetésen, köztük Violet és Beverly lányai, Barbara (Julia Roberts) és Karen (Juliette Lewis), valamint a házban lakó Ivy (Julianne Nicholson) is. A következő néhány napban azonban elharapóznak az indulatok. Ennek egyik oka, hogy Violet és Barbara sosem jöttek ki jól egymással. A másik, hogy Karen marihuánán élő vőlegénye megpróbálja molesztálni jövendőbeli unokahúgát (Abigail Breslin), Ivy pedig összekavar unokatestvérével, és azt tervezik, hogy elszöknek a diszfunkcionális család elől.


Augusztus Oklahomában 2013 Teljes Film Magyarul Online

Augusztus Oklahomában


Több információ


Rendező : Carrianne Kaelie
Producer : Kyreece Tirth
Vezető producer : Tatiana Kubrah
Alapmű : Samer Calix
Műfaj : Lillyella Adie
Forgatókönyvíró : Latarsha Layad
Főszerepben : Cathie Jayden, Seraphina Connorlee, Juweria Zach
Zene : Miesha Mahdiya
Operatőr : Donnel Macy
Vágó : Wendi Khayra
Jelmeztervező : Jamario Jefferey

Gyártás
Gyártó : Warner Independent
Ország : Görögország
Nyelv : Hurri
Forgatási helyszín : Berhida
Játékidő : 148 perc
Költségvetés : $547 997 135

Forgalmazás
Forgalmazó : First Look
Bemutató : 1678. október 27
Bevétel : $918 173 091

Augusztus Oklahomában – Wikipédia
Augusztus Oklahomában Augusztus Oklahomában (eredeti címén: August: Osage County) egy 2013-as amerikai fekete-komédia / dráma, melyet John Wells rendezett és Tracy Letts írt.
Augusztus Oklahomában - PORT.hu
A Bogárűző és a Gyilkos Joe című színdarabok, valamint a belőlük készült filmadaptációk szerzője, Tracy Letts ezúttal egy botrányos család életét tárja elénk.
Augusztus Oklahomában - | Jegy.hu
Az Augusztus Oklahomában izgalmas krimi, frenetikus vígjáték, megrendítő családi dráma és igazi amerikai mese egyszerre egy alkoholista apáról és egy gyógyszerfüggő anyáról, akik megpróbálnak rendet tenni maguk körül.
Augusztus Oklahomában online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Augusztus Oklahomában letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Augusztus Oklahomában (2013) ingyen film letöltés.


Teljes. iPad. Magyarul. 480p. Ingyen. Avi. Android. Angolul. 4K Blu-ray. Elemzés. Stream. MP4. BDrip.. letöltés. 720p. Filmnézés. Film online. Videa. Watch Free. Indavideo. iPhone. Szereplők. Filmek. HD. Download.1080p. Kritika. DVDrip. Full Movie. Vélemények