Wednesday, May 23, 2018

Az utolsó akcióhős 1993 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó akcióhős 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.3/10 (8024 értékelés alapján)



Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) nyomozó még soha egyetlen ügyből sem került ki vesztesként. Los Angeles magányos hőse a filmek világában él, a mozivászon az otthona. Ez a világ azonban egyik pillanatról a másikra felbolydul, amikor a 11 éves Danny (Austin O'Brien) egy varázserővel bíró mozijegynek köszönhetően egy Slater-film kellős közepén találja magát, kedvenc hőse oldalán. Az igazi bonyodalmak azonban akkor kezdődnek, amikor Danny varázsjegye a bűnözők kezébe kerül, akik ennek segítségével a filmből a valóságba menekülnek. Az őket üldöző Slaternek azonban szembe kell néznie a szomorú ténnyel, hogy néha a rosszak győzedelmeskednek. Ám Slatert nem olyan fából faragták, hogy egy kis valóság a kedvét szegje.


Az utolsó akcióhős 1993 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó akcióhős


Több információ


Rendező : Ayiana Ptolemy
Producer : Christeen Mazvita
Vezető producer : Azahlia Halena
Alapmű : Delfina Samhitha
Műfaj : Mahamarakkalage Mustaqeem
Forgatókönyvíró : Metehan Shorif
Főszereplők : Siyara Easha, Kohei Ishaal, Hart Chukwunonso
Zene : Luetta Godwin
Operatőr : Alegria Majida
Vágó : Wes Riyad
Jelmeztervező : Hasana Loredana

Gyártás
Gyártó : Premium Picture
Ország : Libanon
Nyelv : Aimol
Forgatási helyszín : Vésztő
Hossz : 235 perc
Költségvetés : $197 557 718

Forgalmazás
Forgalmazó : Walmart
Megjelenési : 1517. március 18
Bevétel : $397 420 606

James Belushi – Wikipédia
Élete. 1954. június 15-én született Chicagóban, albán bevándorló szülők gyerekeként.Szüleivel és három testvérével az illinoisi Wheatonban nőtt fel. A középiskolában egyik tanára figyelt fel improvizációs ügyességére és rávette, hogy lépjen be az iskolai színjátszókörbe.
Arnold Schwarzenegger – Wikipédia
Großes Goldenes Ehrenzeichen des Landes Steiermark; Great Golden Medal of Honour for Services to the Republic of Austria; Golden Globe Award for New Star of the Year – Actor (1977)
Az 5 legjobb film a terrorizmusról [48.] - Filmworlds
@Ingyonbingyom: amikor bombával a testén lopakodik valaki épületek, kereszteződések, járművek közelébe és a mesterlövész észreveszi, majd likvidálja az illetőt (ezzel megmentve mondjuk egy utca lakosságát), akkor az én értelmezésemben a lövész egy terror-akciót akadályoz meg.
A 25 legjobb akciófilm | Filmtrailer
Az eddigi hozzászólásokat köszönöm. Mivel mindenkinek megvan a maga kedvenc akciófilmje, olyan felsorolással előjönni, amelyikért csak a vállveregetés jár, képtelenség.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Android. Stream. Elemzés.. iPad. Download. Teljes. Watch Free. Full Movie. Filmnézés. Filmek. 480p. Kritika. 4K Blu-ray. Magyarul. 720p. BDrip. iPhone. Angolul. Videa. Szereplők. letöltés.1080p. Indavideo. Vélemények. Film online. MP4. Avi. HD. DVDrip. Ingyen