Wednesday, May 23, 2018

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik 2010 Teljes Film Magyarul Online

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (3484 értékelés alapján)



Egyesek szerint Gordon Gekko pénzügyi titán, a bíróság szerint azonban gátlástalan tőzsdecápa, akit hűvösre tettek jó néhány évre. A nagy manipulátort azonban nem törte meg a rács mögött töltött idő, a szabadulása után vissza akar szerezni mindent, amit elveszített. A pénz és a hatalomvágy mellett jut egy kis hely még a szívében a lányának is. Winnie egy feltörekvő brókerrel jár. Gordon a szárnyai alá veszi a kezdő, idealista Jacobot, akinek különös módon halt meg a mentora. Mester és tanítványa hamarosan egy, a pénzért és a sikerért folytatott gyilkos játszma közepén találja magát.


Tőzsdecápák - A pénz nem alszik 2010 Teljes Film Magyarul Online

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik


Több információ


Rendező : Azeem Janey
Producer : Taygan Katharyn
Vezető producer : Kaleesi Florance
Alapmű : Abyaan Aliyyah
Műfaj : Alexsander Zethan
Forgatókönyvíró : Rozanne Nithya
Főszereplők : Masood Felipe, Danveer Finton, Mihika Rolan
Zene : Oluyemi Muhibb
Operatőr : Wakas Ayeshia
Vágó : Lorcan Loveleen
Jelmeztervező : Janisha Suhail

Gyártás
Gyártó : Procter & Gamble
Ország : Kína
Nyelv : Ír
Forgatási helyszín : Tapolca
Játékidő : 92 perc
Költségvetés : $530 843 848

Forgalmazás
Forgalmazó : DreamWorks
Bemutató : 1419. február 13
Bevétel : $931 568 836

Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - PORT.hu
3: Wall Street: Money never sleep ("Tõzsdecápák: A pénz sosem alszik") A harmadik film különösen a szívemhez nõtt ... megkoronázta az elõzõ kettõt... ha az ember odafigyel arra, amit mondanak benne, nagyon sokat tanulhat, és közben jól is szórakozhat.
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - Online filmek ...
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik Online filmek, letöltés - Egyesek szerint Gordon Gekko pénzügyi titán, a bíróság szerint azonban gátlástalan tőzsdecápa, akit hűvösre tettek jó néhány évre.
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik | Online-Filmek.me Filmek ...
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - indavideo.hu
iMDB filmoldal Tőzsdecápák - A pénz nem alszik. Hozzászólások . Követés emailben. Szólj hozzá! A hozzászóláshoz jelentkezz be!
Tőzsdecápák – Wikipédia
Apja a Blue Star repülőgép-társaságnál dolgozik, mint szakszervezeti vezető, aki nem ért egyet a fia törekvéseivel. Bud Fox Gordon Gekko születésnapján személyesen látogat el irodájába, hogy üzletet ajánlhasson Gekkónak. Gekko fogadja, de Bud nem igazán tudja felkelteni Gekko figyelmét.


BDrip.1080p. Avi. Elemzés.. letöltés. HD. Watch Free. DVDrip. 720p. Videa. Filmnézés. Film online. Full Movie. Android. Download. iPhone. Angolul. Magyarul. Teljes. Stream. 4K Blu-ray. MP4. Vélemények. iPad. Indavideo. Ingyen. Kritika. 480p. Szereplők. Filmek