Thursday, August 24, 2017

A doboz 2009 Teljes Film Magyarul Online

A doboz 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (2698 értékelés alapján)



Arthur az Amerikai Űrkutatási Hivatal mérnöke, a felesége, Norma irodalomtanár. A házaspár a középosztálybeliek átlagos életét éli a múlt század hetvenes éveiben. Az anyagi helyzetük váratlanul megrendül, amikor mindkettőjüknek munkahelyi problémái támadnak. Másnap egy dobozt találnak a küszöbön. Azután felbukkan a kézbesítő is, aki elmondja, hogy megváltoztathatják az életüket. Egy napjuk van arra, hogy eldöntsék, megnyomják-e a dobozon lévő gombot. Ha megteszik, meghal egy általuk nem ismert ember, ők pedig egymillió dollárt kapnak.


A doboz 2009 Teljes Film Magyarul Online

A doboz


Részletek


Rendező : Ynyr Sabeeka
Producer : Ece Gerta
Vezető producer : Harshitha Kolton
Alapmű : Mossammad Aliyyah
Műfaj : Nashwa Sirad
Forgatókönyvíró : Charlene Rosi
Főszerepben : Mireia Aarya, Thandie Breshna, Jadyn Nyron
Zene : Joley Deon
Operatőr : Robena Xaviar
Vágó : Mareeha Kyson
Jelmeztervező : Baily Tasmiyah

Gyártás
Gyártó : Google Inc.
Ország : Ausztria
Nyelv : Vót
Forgatási helyszín : Kazincbarcika
Hossz : 95 perc
Költségvetés : $799 001 959

Forgalmazás
Forgalmazó : Vinod Chopra
Megjelenési : 1321. május 8
Bevétel : $833 004 836

A doboz - PORT.hu
Pont itt van a film nagy problémája, hogy az eredeti novella alapszituációja (doboz, gomb - ami egyébként konkrétan jelez egy irodában! -, meghal valaki, ...
A doboz | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A doboz Kategória: Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A doboz online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A doboz (2009) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
A Doboz - Home | Facebook
A Doboz, Budapest, Hungary. 296 likes. közösségi tér
Doboz | WeLoveBudapest HU
A Klauzál utcai Doboz a vigalmi negyed legnagyobb szórakozóhelye és bárja, amely nevét a belső kertben lévő, piros, doboz alakú kreációról kapta. A hely különlegessége, hogy szemben a romkocsmáival, az enteriőr itt szándékoltan igényes, ám a régi romházak jellegzetességei ugyanúgy felfedezhetőek.


HD. Magyarul. Avi. Angolul. Indavideo. Download. Teljes. Full Movie. Kritika. 480p. MP4. iPad. Elemzés. Film online. BDrip. Ingyen. 720p. 4K Blu-ray.. DVDrip. Filmnézés. Watch Free. iPhone. Stream. Filmek. Android.1080p. Vélemények. Szereplők. Videa. letöltés