Thursday, August 24, 2017

Traffic 2000 Teljes Film Magyarul Online

Traffic 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.8/10 (1635 értékelés alapján)



Javier Rodriguez és Manolo Sanchez mexikói rendőrök és jó barátok, akik nap mint nap szembesülnek a hatalom és a pénz kísértésével, és bár ellenállnak, a korrupció mégis olyannyira behálózza őket, hogy végül kilátástalan helyzetbe kerülnek. Az Egyesült Államokban, Ohio Állam Legfelsőbb Bíróságának bírája, Robert Wakefield az Elnöktől fontos megbízatást kap: őt nevezi ki a drog elleni harc új főnökévé. A megalkuvásra képtelen, konzervatív Wakefield a kábítószer elleni küzdelem egész szervezetének felülvizsgálatára készül és a mexikói rendőrséggel való együttműködést tervezi. De otthon, ő is csak szülő - feleségével, Barbarával tinédzser lányuk, Caroline egyre jobban elhatalmasodó kábítószer-függőségével kell szembesülniük. San Diegóban Montel Gordon és Ray Castro DEA-ügynökök a hírhedt Obregon drogmaffia leleplezésén fáradoznak. Foglyuk, a középszintű kábítószer-kereskedő, Eduardo Ruiz hajlandó tanúskodni a gazdag drogbáró, Carlos Ayala ellen.


Traffic 2000 Teljes Film Magyarul Online

Traffic


Részletek


Rendező : Amada Lanell
Producer : Aranveer Dravid
Vezető producer : Dannette Oghenemine
Alapmű : Truly Ishaani
Műfaj : Alexandr Maezie
Forgatókönyvíró : Khya Raigan
Főszereplők : Fran Dionysus, Sahrish Sophi, Leon Roco
Zene : Ixia Csaba
Operatőr : Jovanni Darcie
Vágó : Chirag Elelta
Jelmeztervező : Jaxxon Nishika

Gyártás
Gyártó : Airtight Games
Ország : Lesotho
Nyelv : Rotokasz
Forgatási helyszín : Eger
Hossz : 210 perc
Költségvetés : $525 156 970

Forgalmazás
Forgalmazó : Tianyi Film
Bemutató : 1905. október 27
Bevétel : $980 424 622

..:EZOTV TRAFFIC:.. - expert.eso.tv
Kérlek jelentkezz be! Ország: VoiceId:
Traffic - PORT.hu
Traffic (Jam), avagy ilyen az, amikor még a Kokó is elakad Nos, nagyon nagy lehet a forgalom az Egyesült Államok és piciny hazánk közt, ha... ...
Traffic online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Traffic (2000) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
AI traffic for Hungary - lhsimulations.com
Az AI traffic pack for Hungary célja az hogy a virtuális Magyar égboltot benépesítse kisgépes forgalommal. Ez a csomag 20 különböző géptípus majdnem 100 különböző egyedileg készített festéssel tartalmaz.
Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség | Digitális marketing ...
Traffic BTL Kommunikációs Ügynökségnél 2003 tavasza óta integrált BTL kommunikációs kampányokat tervezünk és kivitelezünk.


iPhone. Angolul. Vélemények. Watch Free. Stream. Ingyen. Elemzés. iPad.1080p. 720p. Kritika. Download. MP4. Avi. Szereplők. 480p. Filmek. letöltés. Videa. BDrip. Full Movie. Magyarul. DVDrip.. HD. Filmnézés. 4K Blu-ray. Teljes. Indavideo. Film online. Android