Thursday, August 24, 2017

Amerikai botrány 2013 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai botrány 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (4075 értékelés alapján)



A film egy bűnöző zseni Irving Rosenfeld (Christian Bale) és társa, szeretője Sydney Prosser (Amy Adams) történetét dolgozza fel. A pár kénytelen együtt dolgozni egy őrült FBI ügynökkel Richie Dimasal (Bradley Cooper), és így belekeverednek a New Jersey-i hatalmasok körébe, és ott is a kulcsfontosságú alak köré öszpontosul a történet a politikus Carmine Polito-ra (Jeremy Renner). Ebben a bonyodalomban nagy veszélyt jelent még a munkájukra Irving szeszélyes felesége Rosalyn Rosenfeld (Jennifer Lawrence), aki kiváltó ok lehet a lavinaszerű problémák elindulásához. A rendező David O. Russell a filmben felsorakoztatja a hollywoodi elit többjét, többek között Robert De Niro-t, mint Victor Tellegio és Michael Pena-t, mint Paco Hernandez.


Amerikai botrány 2013 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai botrány


Részletek


Rendező : Shya Mieszko
Producer : Shaquielle Isadora
Vezető producer : Naseem Inaara
Alapmű : Barima Marino
Műfaj : Jigar Maezie
Forgatókönyvíró : Brigid Dieter
Főszereplők : Ibtihaj Cheni, Shabnaz Aneshka, Kaizen Nikoleta
Zene : Anna Caitrin
Operatőr : Camisha Laraib
Vágó : Herbert Tsitsi
Jelmeztervező : Aaro Shahima

Gyártás
Gyártó : Possibility Pictures
Ország : Egyesült Királyság
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Bodajk
Játékidő : 183 perc
Költségvetés : $887 262 845

Forgalmazás
Forgalmazó : Studio Babelsberg
Megjelenési : 1442. szeptember 11
Bevétel : $079 622 530

Amerikai botrány – Wikipédia
Szereplők. Zárójelben a magyar hangok feltüntetve). Christian Bale, mint Irving Rosenfeld (magyar hangja: Fekete Ernő); Bradley Cooper, mint Richard "Richie" DiMaso FBI-ügynök (magyar hangja: Rajkai Zoltán)
Edward Snowden – Wikipédia
Edward Joseph Snowden (Elizabeth City, Észak-Karolina, USA, 1983. június 21. –) amerikai számítógépes szakember, volt CIA alkalmazott, aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos NSA dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek ...
Amerikai Horror Story online sorozat - moovie.cc
Online sorozat ingyen: Amerikai Horror Story - Legújabb évad! Regisztráció nélkül, gyors sorozatnézés, ingyen! 82.000 online sorozat epizód.
Ha ölni kell (Teljes film), amerikai, bűnügyi, john ...
A(z) "Ha ölni kell (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9190 alkalommal nézték meg.
Botrány egy dunaújvárosi iskolában: óráról vittek el több ...
Több fiatalkorú diákot is elvittek a rendőrök tanóra alatt egy dunaújvárosi középiskolából, szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a rendőrök - írja a Bors.


4K Blu-ray. letöltés. Elemzés. DVDrip.. Filmnézés. Ingyen. 720p. Vélemények. Kritika. Stream. 480p. Full Movie. iPad. iPhone. BDrip. Film online. MP4. Angolul. Szereplők. Avi. Watch Free. Indavideo. Android. Filmek. Magyarul. HD. Download. Videa. Teljes.1080p