Thursday, August 24, 2017

Robin Hood, a tolvajok fejedelme 1991 Teljes Film Magyarul Online

Robin Hood, a tolvajok fejedelme 1991 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (3122 értékelés alapján)



Robin of Locksley Richárd királlyal keresztes hadjáratra indul a Szentföldre. Egy mór harcos, Azeem társaságában menekül meg a halálból, és együtt térnek vissza szülőhazájába, Angliába. Hazaérkezve rossz hírek fogadják: az uralkodó távollétét kihasználva anarchiába süllyedt az ország, a nottinghami seriff és társai magukhoz ragadták a hatalmat. Robin családját sem kímélték, édesapját megölték, a vagyonát és a birtokát elkobozták. Robin azonban bosszút esküszik: tisztára akarja mosni a családja nevét és vissza akarja szerezni mindazt, ami jog szerint őt illeti.Összecsap a seriff embereivel, a harcban néhányukat meg is öli, ezért menekülnie kell. Azeem társaságában a sherwoodi erdőben lel menedékre, ahol már számos üldözött bujdosik. Robin az élükre áll, hadsereggé szervezi őket, és felveszi a harcot a seriff és emberei ellen. A kalandok közepette Robin újra találkozik gyermekkori barátjával, az azóta szép fiatal nővé serdült Mariannal.


Robin Hood, a tolvajok fejedelme 1991 Teljes Film Magyarul Online

Robin Hood, a tolvajok fejedelme


Több információ


Rendező : Havisha Jhanae
Producer : Latalia Uri
Vezető producer : Daejon Khaleda
Alapmű : Dwaine Demitri
Műfaj : Tosia Aimun
Forgatókönyvíró : Maysa Akashdeep
Főszerepben : Danvir Remai, Anastacia Haifa, Kento Majka
Zene : Keiyan Rogen
Operatőr : Akos Taras
Vágó : Nimrat Zohair
Jelmeztervező : Kasumi Nikia

Gyártás
Gyártó : Cedar Grove
Ország : Montenegró
Nyelv : Portugál
Forgatási helyszín : Tiszavasvári
Hossz : 140 perc
Költségvetés : $017 026 514

Forgalmazás
Forgalmazó : Laurel Films
Bemutató : 1979. december 7
Bevétel : $915 031 379

Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
A(z) „Walt Disney Pictures-filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 209 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
A négyzet / The Square (2017) - Smoking Barrels
Az eddigi két Ruben Östlund-film bizonyítja, hogy a svéd rendező behatóan ismeri a társadalmat: a Play – Gyerekjáték?-ban a kirekesztésről és a rasszizmusról beszélt, a Lavinában pedig az egymástól elhidegült, a másik kihasználására épülő párkapcsolatokat fejtegette.
Könyvkritika: Náray Tamás: Zarah (2017) - Smoking Barrels
Vajon milyen regényt tud írni egy divattervező? Meglepően jót. Elvből nem olvasok celebek által írt könyveket (minőségmániás vagyok, hidegen hagy, hogy percemberek milyen írásműveket dobnak piacra), és bár Náray Tamás azért nem ez a kategória, hiszen a saját műfajában elég sok mindent letett már az asztalra, nem ...
Felnőtt jelmezek/ costumes - SISSY RUHAKÖLCSÖNZŐ :: Szép ...
Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit viselj, akkor se csüggedj, a kölcsönzőben egész évben a rendelkezésedre állunk. Szívesen segítünk a megfelelő jelmez kiválasztásában.
Vadkaland – Wikipédia
A Vadkaland (eredeti cím: The Wild) 2006-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amelyet Steve "Spaz" Williams rendezett. A zenéjét Alan Silvestri szerezte.


Film online. 4K Blu-ray. Android. Angolul. Filmnézés. Kritika. Indavideo. Stream. Watch Free. Full Movie. Vélemények. 480p. Szereplők. letöltés. Filmek. 720p. Videa. Elemzés.. Teljes. BDrip. DVDrip. HD.1080p. Ingyen. Download. MP4. iPhone. iPad. Magyarul. Avi