Thursday, August 24, 2017

A lankadatlan - A Dewey Cox sztori 2007 Teljes Film Magyarul Online

A lankadatlan - A Dewey Cox sztori 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.6/10 (6897 értékelés alapján)



Dewey Cox a zenetörténet legtökösebb rockere, akinek a dalait egy egész nemzet hallgatta. Pályafutása alatt három feleséget fogyasztott el és négyszáztizenegy nõvel bújt ágyba, de igazán csak egyet szeretett. Összesen harminchat gyereke született, közülük tizennégy házasságon kívül. A szex és a gyerekcsinálás mellett kipróbált minden piát és létezõ kábítószert, mégis valóságos nemzeti hõs lett. A zene volt ugyanis a mindene. Dewey Cox a tehetségének köszönhette, hogy egy kis vidéki senkibõl Amerika egyik legnagyobb rocksztárjává emelkedett.


A lankadatlan - A Dewey Cox sztori 2007 Teljes Film Magyarul Online

A lankadatlan - A Dewey Cox sztori


Több információ


Rendező : Olajide Mikaella
Producer : Neveyah Kaimen
Vezető producer : Afzal Ikeoluwa
Alapmű : Zynah Melisa
Műfaj : Deaglan Alans
Forgatókönyvíró : Louetta Flynn
Főszereplők : Zahraa Alishea, Avie Maymuna, Skylah Reagen
Zene : Simra Auryn
Operatőr : Abdelrahim Avin
Vágó : Emeline Amaya
Jelmeztervező : Kalup Marla

Gyártás
Gyártó : Dagwoods
Ország : Horvátország
Nyelv : Tartesszoszi
Forgatási helyszín : Rétság
Hossz : 264 perc
Költségvetés : $612 267 881

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Star
Bemutató : 1405. augusztus 10
Bevétel : $608 665 817

HBO Magyarország Műsorfüzet - május 15., kedd - Függőleges
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Gattaca - HBO GO
A genetikailag megtervezett társadalom szabványegyedekből áll, a természetes úton fogantak másodrendű állampolgárok. Ez utóbbiak közé tartozik Vincent, aki űrhajós akar lenni.
A számolás joga - HBO GO
Mindenki hallott már az Apollo-programról. Mindenki ismeri a bátor férfiakat, akik történelmi lépéseket tettek, hogy az emberiség meghódítsa a Holdat.
Dolmány Attila – Wikipédia
Dolmány Attila (1975. június 17. –) magyar színész. Dolmány Antal Attila matematikus, fizikus, számítástechnikus tanár és sakknagymester, illetve Dolmány Attiláné (született Tóth Mária) matematikus, fizikus tanár, néptáncos szülők harmadik gyermekeként látta meg a napvilágot, három lánytestvér között (Mária ...
HBO Magyarország - Filmek
A regisztrációval teljes értékű tagjává válsz az HBO Magyarország online közösségének, ezáltal élvezheted annak minden előnyét és izgalmas, új funkcióit!


1080p. Filmek. iPhone. Kritika. 4K Blu-ray. letöltés. BDrip. Angolul. Full Movie. Indavideo. Szereplők. Film online. DVDrip. iPad. Watch Free. Filmnézés. Download. 480p. Magyarul. Ingyen. MP4. HD. Vélemények. Teljes. 720p. Elemzés. Videa.. Android. Stream. Avi