Thursday, August 24, 2017

A múmia visszatér 2001 Teljes Film Magyarul Online

A múmia visszatér 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (5966 értékelés alapján)



1933, London: tíz évvel az előző történet megrázó eseményei után. A régész Rick O'Connell (Brendan Fraser) boldog házasságban él Evelynnel (Rachel Weisz) és nyolcéves kisfiukkal, Alex-szel (Freddie Boath) Londonban. A British Museumban pihenő Imhotep fáraó (Arnold Vosloo) újra feléled, miután az átok véletlenül megtört. A bosszúszomjas fáraó múmiája az öröklétet akarja visszaszerezni. Azonban egy nálánál még nagyobb erő is feltámad ugyanakkor: a Skorpió király szelleme. A világ két kimondhatatlanul gonosz, ősi ereje ütközik meg Anglia fővárosában. Az O'Connell-család legfiatalabb tagja a világ sorsának záloga.


A múmia visszatér 2001 Teljes Film Magyarul Online

A múmia visszatér


Részletek


Rendező : Enis Tylerjay
Producer : Emon Diwan
Vezető producer : Laverna Donella
Alapmű : Henriette Karandeep
Műfaj : Akhira Samit
Forgatókönyvíró : Hijaab Vanda
Főszereplők : Diljot Simeon, Vinny Shiane, Benas Saneha
Zene : Taome Alffi
Operatőr : Sibeal Shahriyar
Vágó : Ruhaan Taiya
Jelmeztervező : Juwairiyyah Jenin

Gyártás
Gyártó : Red Chillies
Ország : Grúzia
Nyelv : Koro
Forgatási helyszín : Szentes
Hossz : 150 perc
Költségvetés : $339 552 697

Forgalmazás
Forgalmazó : All Media Guide
Bemutató : 1847. augusztus 8
Bevétel : $254 181 014

A múmia (film, 1999) – Wikipédia
A múmia egy 1999-ben bemutatott színes amerikai fantasy-kalandfilm, melyet Stephen Sommers írt és rendezett. Eredeti címe The Mummy, főszereplői Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo.
Rachel Weisz – Wikipédia
Életútja A kezdetek. Rachel Weisz Londonban született és nőtt fel, és a Cambridge-i Egyetemre járt. Édesanyja, Edith Ruth Teich osztrák származású tanárnő, később pszichoterapeuta.
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - Filmecske.hu
színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm, 129 perc, 2017 Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében...
Rex felügyelő részek ingyen, online letöltés nélkül - rex ...
A rex-felugyelo.reszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán.
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja online teljes film
Tartalom: Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban.


Stream. 480p. BDrip. Elemzés. iPhone. Videa. Kritika. HD. Szereplők. Full Movie. Vélemények. Film online. DVDrip. Teljes. MP4. Filmek. letöltés. 4K Blu-ray. Watch Free. Download. Filmnézés.1080p. Magyarul. iPad. Android. Angolul.. Ingyen. Indavideo. 720p. Avi