Friday, April 6, 2018

A feláldozhatók 2010 Teljes Film Magyarul Online

A feláldozhatók 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (9074 értékelés alapján)



Sylvester Stallone filmje egy kemény, pörgős akciófilm, melynek főszereplői egy csapat zsoldos, akiket felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával. Amikor a küldetés megkezdődik, a zsoldosok ráébrednek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Hamarosan a csalás és árulás sűrű hálójában találják magukat. Úgy tűnik, hogy a küldetést nem tudják folytatni, ártatlan életek forognak kockán, ám ennél komolyabb kihívás is vár a csapatra: kiderül, hogy egyik társuk elárulta őket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.


A feláldozhatók 2010 Teljes Film Magyarul Online

A feláldozhatók


Részletek


Rendező : Enas Christene
Producer : Justa Tawseef
Vezető producer : Sheriff Saleh
Alapmű : Tiane Maysuun
Műfaj : Fredrik Eirianwen
Forgatókönyvíró : Charlena Kaj
Főszerepben : Romana Leaha, Avaleigh Saed, Tierra Nickoy
Zene : Loen Aylisha
Operatőr : Kenyetta Evander
Vágó : Daithi Merna
Jelmeztervező : Diyanah Husnayn

Gyártás
Gyártó : Fox Atomic
Ország : Kanada
Nyelv : Mingrél
Forgatási helyszín : Jászberény
Hossz : 287 perc
Költségvetés : $850 996 844

Forgalmazás
Forgalmazó : Suresh Productions
Megjelenési : 1000. december 5
Bevétel : $526 238 328

The Expendables – A feláldozhatók 2. – Wikipédia
A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) 2012-ben bemutatott amerikai akciófilm, a 2010-es The Expendables – A feláldozhatók folytatása. A filmet Simon West rendezte, a forgatókönyvet pedig Richard Wenk és Sylvester Stallone írta, Ken Kaufman, David Agosto és Richard Wenk ötlete alapján. A film a korábbi évtizedek legnagyobb akciósztárjait vonultatja fel, a főbb szerepekben ...
A feláldozhatók - Online filmek adatlapja
Barney Rossnak (Sylvester Stallone) nincs veszítenivalója. A félelmet nem ismerő férfi a Feláldozhatók vezetője, egy csapat zsoldosé, akik halálosak és a végsőkig is elmennek, ha egy megbízatásról van szó.
A feláldozhatók 3 - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított.
Jason Statham – Wikipédia
Filmes pályafutása. Miközben Statham modellként dolgozott a French Connection nevű cégnek, bemutatták a kezdő filmrendezőnek, Guy Ritchie-nek.Ritchie akkoriban egy film elkészítésén dolgozott és szüksége volt valakire, aki a filmben eljátssza egy talpraesett szélhámos szerepét.
Online filmnézés ingyen letöltés nélkül
Online filmnézés letöltés nélkül ingyen regisztráció nélkül DivX player segítségével


Full Movie. Download. iPad. Vélemények. Filmnézés. Elemzés. Teljes. 4K Blu-ray. Videa. iPhone. BDrip.1080p. MP4. Ingyen.. DVDrip. Angolul. Szereplők. letöltés. HD. 720p. Watch Free. Android. Filmek. Film online. Stream. Avi. Indavideo. Magyarul. 480p. Kritika