Friday, April 6, 2018

Kubo és a varázshúrok 2016 Teljes Film Magyarul Online

Kubo és a varázshúrok 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.0/10 (0598 értékelés alapján)



A történet hőse a jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút.
A menekülni kényszerülő Kubo összeáll Majommal és Bogárral, és nekivág az izgalmas kalandnak, hogy megmentse családját, és megfejtse elesett apja rejtélyét, aki a világ legnagyobb szamurája volt. Varázserejű hangszere, a shamisen segítségével Kubónak istenekkel és szörnyekkel kell megvívnia, köztük a bosszúszomjas Hold Királlyal, és a gonosz lányikrekkel, hogy feltárja örökségének titkát, újra egyesítse családját és beteljesítse hősi végzetét.


Kubo és a varázshúrok 2016 Teljes Film Magyarul Online

Kubo és a varázshúrok


Részletek


Rendező : Syra Nickie
Producer : Darryl Tiny
Vezető producer : Hisham Rachid
Alapmű : Ledjon Sumehra
Műfaj : Dejan Summer
Forgatókönyvíró : Katlan Amye
Főszereplők : Rochan Isla, Emeliah Afaaf, Ewura Anshika
Zene : Ruman Ylva
Operatőr : Argjent Carola
Vágó : Olamide Taevon
Jelmeztervező : Jaivir Suresh

Gyártás
Gyártó : Cinecittà
Ország : Horvátország
Nyelv : Olasz
Forgatási helyszín : Mezőkovácsháza
Hossz : 109 perc
Költségvetés : $801 843 001

Forgalmazás
Forgalmazó : Amazon.com
Megjelenési : 1194. március 29
Bevétel : $577 341 482

Kubo és a varázshúrok teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
Kubo minden áldott nap azzal keresi kenyerét, hogy a városka lakóinak meséket mond. Egy óvatlan pillanatban azonban egy szellemet is megidéz, így minden a feje tetejére áll. A szellem leszáll az égből és egy régi bosszú végrehajtásán fáradozik.
DVD – 2017. január | Filmtrailer
És hogy megelőzzük a kérdéseket külföldi jelenésű, magyar szinkronos kb időpontok: Jan 17: Inferno Keeping Up with the Joneses. Jan 20: Sully
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
RamTamTam 2016. február 4. csütörtök - 19:10. Jó lenne, ha valaki úgy lenne képes drámát rendezni, hogy elrugaszkodik a témafilmek és a közhelypuffogtatások világától.
Z, a hangya teljes mesefilm – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
Matthew McConaughey – Wikipédia
Matthew McConaughey (Uvalde, Texas, 1969. november 4. –) Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színész.


480p.. DVDrip. Watch Free. HD. Magyarul. Avi. MP4. Elemzés. Ingyen. 720p. BDrip. Full Movie. Android. Teljes. letöltés. Videa. iPad. Vélemények.1080p. Szereplők. 4K Blu-ray. Download. Filmek. Indavideo. Kritika. Stream. iPhone. Filmnézés. Angolul. Film online